Χαμογέλα και Πάλι: Άφωνη η Χρηστίδου & οι συνεργάτες της με την Κάλια Ελευθερίου - «Χάρηκα το 7άρι της Κύπρου στην Ελλάδα στην Eurovision»

«Ήταν σαν να έκανε payback η επιτροπή της Κύπρου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Άφωνη η Χρηστίδου & οι συνεργάτες της με την Κάλια Ελευθερίου - «Χάρηκα το 7άρι της Κύπρου στην Ελλάδα στην Eurovision»

H Kάλια Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τον τελικό της Eurovision 2024, όπου της ζητήθηκε να σχολιάσει το 7άρι που έδωσε η Κύπρος στην Ελληνική συμμετοχή, γεγονός που παραξένεψε πολλούς. Ορισμένοι λένε πως ήταν η απάντηση τους τόσο στην περσινή βαθμολογία, όσο και στο σάλο με την ΕΡΤ.

Τα σχόλια της Κάλιας Ελευθερίου για την Eurovision

«Είχες βγει πέρυσι και φώναζες "μα 4; Μα 4;. Και ήρθαμε εμείς τώρα εδώ να σου πούμε μα 7;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με το που βγήκε ζωντανά η Κάλια Ελευθερίου.

«Κοίτα τι έγινε... Ήταν σαν να έκανε payback η επιτροπή της Κύπρου. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Δεν ξέρω πώς λειτούργησε η κριτική επιτροπή. Αλλά από τη δική μου πλευρά, εγώ το χάρηκα λίγο. Το τραγούδι της Ελλάδας το λάτρεψα», απάντησε η Κάλια Ελευθερίου και όλοι έμειναν άφωνοι και στην συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε επίσης: «Ήθελα το 12αρι από την επιτροπή της Ελλάδας, αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis

Τι ειπώθηκε στο twitter

Μπορεί στην αρχή τα στατιστικά να ήθελαν την Ελλάδα στην 10άδα του τελικού της Eurovision, ωστόσο τελικά η Μαρίνα Σάττι έφτασε μέχρι την 11η. Βέβαια, μια θετική εξέλιξη ήταν ότι μας έφερε πιο κοντά με τους Ελβετούς που μας έδωσαν το 12άρι τους, αφού η τραγουδίστρια έγινε κολλητή φίλη με το Nemo.

Η χώρα όμως που περιμέναμε να μας στηρίξει αλλά τελικά δεν το έκανε ήταν η Κύπρος. Συγκεκριμένα, η γειτονική χώρας μας έδωσε μονάχα 7 βαθμούς γεγονός που παραξένεψε πολλούς.