Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού: Ημίγυμνοι στο μπάνιο του υπερσύγχρονου σπιτιού τους

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Καράβας είναι λάτρεις των social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από αυτά, έχει εκφράσει τον έρωτα του στην σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Ο Γιώργος Καράβας λοιπόν, το απόγευμα της Παρασκευής 10/5 δημοσίευσε αυτή την φορά μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού του στο πλευρό της γυναίκας του, ενώ εκείνος φοράει μόνο την πετσέτα του και εκείνη το μπουρνούζι της.

Η ανάρτηση Καράβα - Ψαρού

Το μοντέλο της έδινε ένα τρυφερό φιλί και η αγαπημένη του χαμογελούσε.

Δείτε επίσης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού και τα τρυφερά λόγια του μοντέλου

Γιώργος Καράβας Ραφαέλα Ψαρρού

Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι που μένουν

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδά, τα οποία αποτελούν την πρώτη και κύρια προτεραιότητα στη ζωή των δύο (δείτε εδώ το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του Καράβα).

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram ο Γιώργος Καράβας μας έδειξε το σπίτι, που διατηρεί εκείνος και η σύζυγός του και πραγματικά από ένα βίντεο και μόνο ''χαζέψαμε'' με το εσωτερικό της μεζονέτας τους.

Πρόκειται λοιπόν, για μία μονοκατοικία με το βιομηχανικό στοιχείο να επικρατεί στους τοίχους και στα δάπεδα. Η διακόσμηση είναι mininal, η κουζίνα ευρύχωρη με μαύρα ντουλάπια, καθώς την παράσταση κλέβει η γυάλινη σκάλα και φυσικά το πολύ άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό.