Eurovision 2024: Παρασκηνιακό βίντεο - Πλάνταξε στο κλάμα η Ισραηλινή τραγουδίστρια μετά την εμφάνισή της

Δείτε το

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Παρασκηνιακό βίντεο - Πλάνταξε στο κλάμα η Ισραηλινή τραγουδίστρια μετά την εμφάνισή της

Παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις απειλές για τη ζωή της, η Ισραηλινή τραγουδίστρια Εντέν Γκολάν, εμφανίστηκε κανονικά στην Eurovision 2024. Η 20χρονη ανέβηκε στην σκηνή το Σάββατο 11/5 και μπορεί ο κόσμος να ήταν οργισμένος για την συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό, κατάφερε στο τέλος να φτάσει στην 6 θέση.

Το βίντεο με την Ισραηλινή να κλαίει

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την Εντέν αμέσως μετά την εμφάνιση της επί σκηνή στο Malme Arena στην Σουηδία, να ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά των συνεργατών της.

Λίγες ώρες πριν, είχαν ανεβάσει ένα βίντεο όπου την δείχνει μαζί με την ομάδα της να χλευάζουν όσους τους αποδοκίμασαν.

Τα γιουχαρίσματα που δέχτηκε όσο τραγουδούσε

Μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο twitter βλέπουμε την οργή του κόσμου για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον φετινό θεσμό μουσικής και μάλιστα δεν γίνεται να παραμείνει κρυφή η αποδοκιμασία αυτή μέσα από τα γιουχαρίσματα στην Eden όσο ερμήνευε το κομμάτι της.

Η τραγουδίστρια συνέχισε να ερμηνεύει απτόητη μιας και έχει λάβει όλες αυτές τις ημέρες αρνητικά μηνύματα, επομένως θα λέγαμε ότι σε έναν βαθμό είχε προετοιμαστεί για την εξέλιξη που είδαμε απόψε στον τελικό. Για πολλούς το Ισραήλ λόγω του πολέμου δεν είχε θέση φέτος στην Eurovision και αυτός μάλιστα ήταν ένας από τους λόγους, που υπήρξαν ανατροπές φέτος στον διαγωνισμό.


Τα σχόλια στο twitter για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον τελικό της Eurovision 2024 ήταν πολλά και διάφορα. Μερικοί χρήστες μάλιστα δημοσίευσαν βίντεο από τα γιουχαρίσματα του κόσμου στην Eden μέσα στο Malmo Arena.