Eurovision 2024: Viral η στιγμή που το Nemo από την Ελβετία, έσπασε το βραβείο πάνω στην σκηνή

Ασύλληπτο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Viral η στιγμή που το Nemo από την Ελβετία, έσπασε το βραβείο πάνω στην σκηνή

H Ελβετία είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024 με το 24χρονο Nemo (καθώς είναι nonbinary), να παίρνει το βραβείο στο σπίτι του. Ωστόσο, δεν το πήρε ολόκληρο αλλά σε... δυο κομμάτια αν δεν του το αντικαταστήσει ή φτιάξει η επιτροπή της EBU.

Μετά την ανακοίνωση της νίκης του, το Nemo ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο από την περσινή νικήτρια Loreen. Με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε το τρόπαιο στην αγάπη και την ισότητα, ενώ ερμήνευσε ξανά το τραγούδι του.

Η στιγμή που σπάει το βραβείο της Eurovision

Στην συνέχεια άρχισε να πανηγυρίζει πάνω στην σκηνή με το βραβείο στα χέρια του. Κάποια στιγμή γονάτισε και αφήνοντας το βραβείο κάτω δεν υπολόγισε καλά την κίνηση του με αποτέλεσμα να σπάσει. Μάλιστα, ο ήχος ακούστηκε μέχρι και από το μικρόφωνο.

Γενικά ο χθεσινό 11/5 τελικός ήταν από κάθε άποψη... επεισοδιακός με αποκλεισμούς, τσακωμούς και γιουχαρίσματα. Δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς.

Eurovision 2024 Nemo

H εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

Οι τελικές πρόβες και τα σχόλια που έλαβε η ελληνική αποστολή μετά την εμφάνισή της στον Β' ημιτελικό φαίνεται, πως πείσμωσαν την Μαρίνα Σάττι, καθώς το αποτέλεσμα που βγήκε στον τελικό ήταν αυτό που της άξιζε!

Ο απολυτός πανικός είδαμε να προκαλείται στο Μάλμε με το ελληνικό ''Ζάρι''. Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της ήταν στα καλύτερά τους κάνοντας ένα απίστευτο act, που θα μείνει αξέχαστο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι και τη θέση της Ελλάδας