Eurovision 2024: Ο απόλυτος πανικός με τη Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε - Η αποθεωτική εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό

Τα έδωσε όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Ο απόλυτος πανικός με τη Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε - Η αποθεωτική εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό

Το Σάββατο 11/5 λίγο μετά τις 11:00 μ.μ η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena τραγουδώντας με την ψυχή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης ήταν η 12η κατά σειρά εμφάνιση απογειώνοντας το κομμάτι της ''Ζάρι''.

Οι τελικές πρόβες και τα σχόλια που έλαβε η ελληνική αποστολή μετά την εμφάνισή της στον Β' ημιτελικό φαίνεται, πως πείσμωσαν την Μαρίνα Σάττι, καθώς το αποτέλεσμα που βγήκε στον τελικό ήταν αυτό που της άξιζε!

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024

Ο απολυτός πανικός είδαμε να προκαλείται στο Μάλμε με το ελληνικό ''Ζάρι''. Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της ήταν στα καλύτερά τους κάνοντας ένα απίστευτο act, που θα μείνει αξέχαστο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι και τη θέση της Ελλάδας

Γιατί απουσίαζε η Σάττι από την έναρξη πρόβας

Λίγο πριν την έναρξη του τελικού, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μετέφερε το Σάββατο 11/5 όσα συνέβησαν με τη Μαρίνα Σάττι στα παρασκήνια του Malmo Arena. Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε στην τελική πρόβα έναρξης, αλλά ούτε και στην παρέλαση των σημαιών.

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που βρίσκεται στη Σουηδία μεταφέρει πως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Ελβετία δεν έδωσαν το παρών στην έναρξη πρόβας της Eurovision μετά από ένα σοβαρό επεισόδιο, που διαδραματίστηκε στα παρασκήνια.

Μάλιστα λέγεται, πως πρόσωπο από την ομάδα του Ισραήλ έβγαζε βίντεο χωρίς συγκατάθεση την ελληνική αποστολή, καθώς έγινε απόπειρα να φωτογραφηθεί και η Μαρίνα Σάττι. Τέλος, η κατάσταση ξέφυγε μέσα από λεκτική επίθεση ανάμεσα στις δύο χώρες, η οποία κατευνάστηκε από τρίτα πρόσωπα.