Ζόζεφιν: Ανανεωμένη με εντυπωσιακό φόρεμα στα μπουζούκια - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού με τον Νίνο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζόζεφιν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τις έντονες φήμες χωρισμού με τον Νίνο (δείτε εδώ πως φούντωσαν οι φήμες για ρήξη στη σχέση τους). Ο φακός λοιπόν του Youweekly.gr απαθανάτισε την τραγουδίστρια αποκλειστικά στην πρεμιέρα του Πέτρου Ιακωβίδη στο Vogue.

Μαζί με την μητέρα της έκανε εμφάνιση η Ζόζεφιν στο νυχτερινό κέντρο - με την πρώτη να φωτογραφίζεται τόσο μόνη της, όσο και την αγαπημένη της μαμά. Ανανεωμένη και για πολλοστή φορά εντυπωσιακή ήταν η τραγουδίστρια.

Η δημόσια εμφάνιση της Ζόζεφιν με τη μητέρα της στα μπουζούκια

Οι εξελίξεις στην προσωπική της ζωή μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστες, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν βγαίνει προς τα έξω. Η Ζόζεφιν έκανε αλλαγή στα μαλλιά της και συνδύασε τέλεια μακρύ φόρεμα με animal print και oversized μαύρο σακάκι.

Ζόζεφιν - Δημόσια εμφάνιση
Ζόζεφιν - Μητέρα
Ζόζεφιν - Μαμά

Τι δήλωνε ο Νίνο για το πρώτο unfollow μεταξύ τους

To κρατάω για μένα έτσι ώστε να υπάρχει όσο περισσότερη ησυχία γίνεται μέσα σε αυτόν τον χώρο. Γενικά δε θέλω να συζητάω. Είμαι πολύ καλά, περνάω πολύ δημιουργικές ημέρες. Έχω πολύ ωραία παρέα, είναι όλα πολύ σωστά, όλα φωτεινά.

Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να περνάς ωραία, να είστε στην ίδια συχνότητα, να υπάρχει επικοινωνία είτε υπάρχει φιλική σχέση, είτε όχι. Ωραία είναι να γελάς με κάποιον και να περνάς ωραία.

Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί και χωρίς να παντρευτούν. Μπορεί να είναι για όσα χρόνια μαζί. Πάμε και βλέπουμε. Θέλω να υπάρχει μια επικοινωνία σωστή, μια ειλικρίνεια σε όλες τις σχέσεις.

Αν κάνω block; Όχι δεν ισχύει αυτό (ότι είχα κάνει στη Ζόζεφιν) ήταν παρεξήγηση, τίποτα», είχε πει ο Νίνο πριν από λίγο καιρό στο Fay's Time.