Κώστας Τσουρός: Ξεσπάει κατά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη τύπου - «Είναι σαν να ήταν ένα κακομαθημένο 8χρονο»

«Έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστεί το ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: Ξεσπάει κατά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη τύπου - «Είναι σαν να ήταν ένα κακομαθημένο 8χρονο»

Σάλο προκάλεσε η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη τύπου της Eurovision 2024 με την τραγουδίστρια να ξαπλώνει στο τραπέζι και να χασμουριέται έντονα μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ το συγκεκριμένο βίντεο).

Στη συνέχεια πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν απρεπή τη στάση της τραγουδίστριας και άλλοι θεώρησαν την όλη κίνηση της ως στάση διαμαρτυρίας απέναντι στο Ισραήλ και τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Με τη σειρά του και ο Κώστας Τσουρός πήρε θέση αναφορικά με το περιστατικό το Σάββατο 11/5 μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα (δείτε εδώ τι απαντάει η Μαρίνα Σάττι για την στάση της).

Το σχόλιο του Τσουρού για τη Σάττι στη συνέντευξη τύπου μετά τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2024

«Το πιθανότερό είναι ότι ήθελε κάτι να δείξει με αυτή της τη στάση. Προφανώς ήθελε να αντιδράσει στη συμμετοχή του Ισραήλ και επέλεξε αυτόν τον τρόπο. Για μένα, αυτός ο τρόπος είναι σαν να ήταν ένα κακομαθημένο 8χρονο, που ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή και της ήρθε να αντιδράσει έτσι.

Από εκεί και πέρα, καλώς να αντιδράσεις και εννοείται ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιδράσει και φυσικά στο Ισραήλ αλλά εκείνη την ώρα δεν είχε δίπλα της τον Νετανιάχου, δίπλα της είχε την τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστεί το ότι η συνάδελφός της δίπλα έδινε τη συνέντευξη τύπου. Και εκείνη τη στιγμή δεν έχεις απέναντί σου την κυβέρνηση του Ισραήλ, έχεις μια τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη χώρα αυτή. Οπότε φαντάζομαι ότι επειδή οι λαοί δεν ευθύνονται για τίποτα, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν και τέτοιου είδους ενέργειες. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Αυτό δεν είναι πολιτική στάση, είναι καπρίτσιο. Δεν είναι ότι θέλεις έτσι να δείξεις μια θέση, είναι ένα καπρίτσιο απλά», είπε ο Κώστας Τσουρός.