Ελένη Φουρέιρα: Ολόκληρο παιδάκι ο γιος της - Σκουπίζει την αυλή του σπιτιού τους στα Νότια προάστια (Βίντεο)

«Μαθαίνουμε τα βασικά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
foureira - Instagram
foureira - Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα αφιερώνει πλέον όλον τον ελεύθερο της χρόνο χωρίς δεύτερη σκέψη στον γιο της, ο οποίος ήρθε πριν από περίπου ένα χρόνο στη ζωή και θα λέγαμε πως έχει συνεπάρει την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε άρον άρον στην Ελλάδα από τη Σουηδία, που βρέθηκε για τον Α' ημιτελικό της Eurovision 2024 - καθώς ήθελε να βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί της (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση με το που έφτασε στον γιο της).

Το Σάββατο 11/5 η δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο instagram με τον αγαπημένο της γιο. Αυτή τη φορά τον απαθανατίζει να κάνει τα πρώτα του βήματα και παράλληλα να σκουπίζει την αυλή του σπιτιού τους.

Τα μαθήματα καθαριότητας της Ελένης Φουρέιρα στον γιο της

«Μαθαίνουμε τα βασικά», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Πότε θα γίνει η βάφτισή του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real News, η βάφτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία να λαμβάνει χώρα στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συνιδρυτής και Ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε, πως ο μικρός θα έχει δύο νονούς και υποψήφιοι για τον ρόλο αυτό είναι ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς που θα δώσουν βρεθούν εκεί για να τους τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια θα έχει εξασκηθεί για το μυστήριο, διότι μέσα στο Μάιο, πριν βαφτίσει το παιδί της μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο θα γίνει νονά του παιδιού της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας, Λίας Παπαδοπούλου και του συζύγου της, Γιώργου Μπενιουδάκη.