Ναταλία Γερμανού: «Έχω βρεθεί και εγώ σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου, αλλά δεν...» - ''Δίκασε'' κανονικά την Σάττι για τα χασμουρητά της

«Ήμασταν όλοι με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Έχω βρεθεί και εγώ σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου, αλλά δεν...» - ''Δίκασε'' κανονικά την Σάττι για τα χασμουρητά της

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η στάση της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη τύπου που έγινε στην Σουηδία μετά την πρόκριση της ελληνικής συμμετοχής στον τελικό του Σαββάτου 11/5 της Eurovision 2024 (δείτε την εδώ να χασμουριέται και να ξαπλώνει μπροστά στις κάμερες).

Η τραγουδίστρια από τη μεριά της έδωσε τις απαντήσεις σχετικά με τη στάση της (δείτε εδώ τι είπε). Πολύς κόσμος ωστόσο εξακολουθεί να κατακρίνει την τραγουδίστρια και να βρίσκει την στάση της απαράδεκτη.

Από τη μεριά της η Ναταλία Γερμανού τόνισε το Σάββατο 11/5 από την εκπομπή της ''Καλύτερα δεν γίνεται'' πως και εκείνη όταν βρέθηκε σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου με την Έλενα Παπαρίζου το 2005 - δεν διανοήθηκε να συμπεριφερθεί έτσι παρά την όποια κούραση.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τα χασμουριτά της Μαρίνας Σάττι

«Διαρκεί περίπου μισή ώρα η συνέντευξη τύπου και θέλω να μου επιτρέψετε να πω με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή, στην οποία όπως και να έχει το πράγμα μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε, επειδή πριν 19 χρόνια έχω βρεθεί και εγώ σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου - ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι - ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη, τόση η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή.

Ήμασταν όλοι με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις, είτε που θα δεχτούμε εμείς, είτε όλοι οι άλλοι στο τραπέζι. Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός απλώς παραθέτω την δική μου άποψη». είπε η Ναταλία Γερμανού.