Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αγαπημένη ηθοποιός έκανε το τελευταίο της γύρισμα - Ανακοίνωσε με μία ανάρτηση την αποχώρησή της

«It's a wrap»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αγαπημένη ηθοποιός έκανε το τελευταίο της γύρισμα - Ανακοίνωσε με μία ανάρτηση την αποχώρησή της

Μια ιστορική αποχώρηση θα λέγαμε πως ανακοινώθηκε το Σάββατο 11/5 για τη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' μέσα από μια ανάρτηση στο instagram. Ο λόγος για την τηλεοπτική Μένη που βλέπουμε στο σίριαλ από το 2018.

Η ηθοποιός, Άννη Θεοχάρη έκανε το τελευταίο της γύρισμα και έτσι αποφάσισε να αποχαιρετήσει το κοινό της - διαδικτυακά - μέσα από έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το πρώτο γύρισμα πριν από 6 χρόνια και μία ακόμη από το σήμερα.

Δείτε επίσης: Κόβουν από τον ALPHA αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη σειρά

Οι αναρτήσεις ηθοποιού από τη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' για το τελευταίο της γύρισμα

«Πρώτη μέρα γύρισμα το μακρινό 2018», έγραψε αρχικά η Άννη Θεοχάρη και στη συνέχεια: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα τελευταία ημέρα γύρισμα».

Μουρμούρα - Άννη - Alpha

«It's a wrap. Η Μένη σας χαιρετά», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της η Άννη Θεοχάρη.

Μουρμούρα - Άννη - Τελευταίο γύρισμα

Ποιος ακόμη αποχωρεί από την σειρά;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα RealLife, η Άννα Κουτσαφτίκη αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα και έπειτα από συζήτηση που είχε με την παραγωγή να αφήσει τον ρόλο της Ξένιας.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βρεθεί νέος συγκάτοικος για τον Μπάμπη, αφού η γυναίκα του θα μας αποχαιρετήσει στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και η σειρά θα έχει πάρει το πράσινο φως και για 12η χρονιά.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Ξένια Μπάμπης