Στιγμές ευτυχίας για τον Κώστα Σόμμερ και την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη

Η φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η κόρη του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη, την Παρασκευή 10/5 είχε την ονομαστική της εορτή και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι απέκτησε την κορούλα του το 2022, με την βάπτιση της να γίνεται πέρσι στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο).

Τόσο ο Κώστας Σόμμερ όσο και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχουν τεράστια αδυναμία στην κορούλα τους και περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί της.

Η φωτογραφία της Βαλεντίνης Παπαδάκης με την κόρη της

Βαλεντίνη Παπαδάκη κόρη

Η αποκάλυψη περί τρίτου παιδιού

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο πλέον, αλλά είναι ωραία. Σε γενικές γραμμές τα δυο παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», είπε αρχικά στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, εκείνος, ενώ η καλή του, στη συνέχεια, αποκάλυψε:

«Περάσαμε μία φάση ζήλειας με τα παιδιά, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί. Στην αρχή το σκεφτόμασταν πολύ έντονα, αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωρό, λέμε να περιμένουμε λίγο. Στην αρχή το πίστευα πολύ και το ήθελα, μέχρι που έφτασε 10 μηνών και είπα όχι».

«Είμαστε 4 χρόνια μόνο μαζί. Είμαστε οι εμπειρίες μας, και όταν έχεις ζήσει εμπειρίες, καταλαβαίνεις όταν δεις κάτι και σου κάνει κλικ, το ξέρεις. Εγώ ήμουν σίγουρος πως είχα κλείσει και δεν θα κάνω οικογένεια. Σήμερα είναι πιο δύσκολο να κάνεις παιδιά. Είναι και το οικονομικό. Εγώ θεωρώ πως οι γονείς μου δεν έκαναν δεύτερο παιδί και πιστεύω πως έγινε επειδή είχαν τις έννοιες για το εάν ήταν έτοιμοι για παιδί. Ήμουν ένα δύσκολο παιδί», εξομολογήθηκε έπειτα ο Κώστας Σόμμερ, με την Βαλεντίνη Παπαδάκη να λέει με χιούμορ για την πεθερά της: «Της μαμάς του εγώ του βγάζω το καπέλο. Και εγώ, που ξέρω την ιστορία του, διαιώνισα το είδος;».

Δείτε επίσης: «Ψυχή μου...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Κώστας Σόμμερ με τη δημόσια εξομολόγηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη