Μαριάντα Πιερίδη: Πρώτο Πάσχα με τον νέο σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου – Η φωτογραφία τους από την Σαντορίνη

Ερωτευμένοι με φόντο το Αιγαίο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/mariada.s.pieridi
Instagram/mariada.s.pieridi

Πλήρως ανανεωμένη, μόλις λίγους μήνες μετά από το διαζύγιό της, δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια που πήρε πρόσφατα την δύσκολη απόφαση να χωρίσει από τον (πρώην πλέον) πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, είναι ξανά ερωτευμένη και χαμογελάει διάπλατα στον φακό, κρατώντας απ' το χέρι τον νέο σύντροφό της.

Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες είναι σε σχέση με έναν γοητευτικό άντρα, στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, τον Πάνο Ιωάννου και μπορεί να κρατάει χαμηλούς τόνους, ταυτόχρονα ωστόσο δεν κρύβει πως έχει ανοίξει ένα πολύ όμορφο νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Απόδειξη το γεγονός ότι πριν από λίγες ώρες η Μαριάντα Πιερίδη δημοσίευσε και την πρώτη κοινή φωτογραφία μαζί του.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: Νέο ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της - Βιαστικοί στο αεροδρόμιο με τις βαλίτσες στα χέρια

Η φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπου και αναμένεται να περάσει τις μέρες του Πάσχα. Είναι το δεύτερο μεγάλο ταξίδι για την Μαριάντα Πιερίδη και τον σύντροφό της, σ' έναν άκρως ερωτικό προορισμό, και με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η τραγουδίστρια, στην φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί του για πρώτη φορά, φαίνεται να κρατάει από το χέρι τον αγαπημένο της, εκείνος ωστόσο απέφυγε την κάμερα. Στη λεζάντα έγραψε: «Εσύ».

Τι δήλωνε πρόσφατα για τον σύντροφό της

Η Μαριάντα Πιερίδη σε γενικές γραμμές διατηρεί διακριτικό προφίλ στα προσωπικά της. Μιλώντας για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει, αρκέστηκε να αποκαλύψει πως: «Δεν μπορώ να σας πω αν συνοδεύομαι από τον σύντροφό μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Φτύστε μας. Να δούμε αν θα δέσει το γλυκό. Είναι προξενιό από τον κύριο Τζώνη Καλημέρη. Το παιδί ξέρει όσα χρειάζεται να ξέρει για τη νέα μου σχέση. Δεν είμαι επιφυλακτική για να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα».