Γιάννα Τερζή: Στέλνει νέο μήνυμα για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε: «Ναι, τώρα! Τώρα μπόρεσα!»

Η επόμενη μέρα μετά την εξομολόγησή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/yiannaterzi
Instagram/yiannaterzi

Λίγες μέρες μετά την εξομολόγησή της για το άτομο της ελληνικής αποστολής στην Eurovision που της άσκησε ψυχολογική βία, η Γιάννα Τερζή πλέον δέχεται δεκάδες μηνύματα στήριξης από fans, αλλά και απλούς ανθρώπους, τους οποίους άγγιξε η προσωπική της ιστορία.

Θυμίζουμε ότι, ως καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η Γιάννα Τερζή είχε αποκαλύψει: «Υπήρχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, όλα τα μέσα που είχε, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή κι εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι γιατί εγώ μόλις είχα γυρίσει από την Αμερική. Θεώρησε ότι πρέπει να με κακοποιήσει ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο».

Δείτε επίσης: Γιάννα Τερζή: «Οι περισσότεροι πέφτετε μέσα» - Η ανάρτηση για τον κακοποιητή της μετά την δημόσια εξομολόγηση

«Ξεκίνησα καθημερινά να έχω εκφοβιστικά τηλέφωνα με ψευδείς πληροφορίες που "σπάγανε" το ηθικό μου και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το κλίμα αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Μέχρι που το σταμάτησα λέγοντας ότι θα πάρω τον δικηγόρο μου. Προσπαθούσα να κρατήσω μία ισορροπία γιατί διακινδυνεύονταν πολλά. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω τότε, γιατί έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε 100% στην ψυχική μου υγεία, αλλά και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω. Δεν το έχει ξανακούσει κανένας», κατέληγε στην εξομολόγησή της η Γιάννα Τερζή.

Το νέο μήνυμα της Γιάννας Τερζή

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, η Γιάννα Τερζή θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις της. Η τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα έπιασε. Επιτέλους όμως, βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ’ το στόμα μου. Ναι.. τώρα. Τώρα μπόρεσα», στέλνοντας έτσι ένα νέο μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση κάθε είδους.