Γιάννης Πουλόπουλος: Η πέτρινη σουίτα τεραστίων διαστάσεων με την πισίνα στη Μύκονο που φιλοξένησε την Κατερίνα Καινούργιου

Δεν είναι μόνο μία...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος: Η πέτρινη σουίτα τεραστίων διαστάσεων με την πισίνα στη Μύκονο που φιλοξένησε την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου την πρώτη μέρα του Μάη είχε τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του ALPHA έκλεισε τα 39 της χρόνια και παρόλο που δεν γιόρτασε κατά τη διάρκεια του Super Κατερίνα όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο (δείτε εδώ γιατί), βγήκε την ίδια ημέρα με τους αγαπημένους της φίλους για ένα dinner party στη Βουλιαγμένη (δείτε εδώ τον εντυπωσιακό στολισμό και τι έγραφε η τούρτα της πάνω).

Οι εορτασμοί, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα, η ίδια αποφάσισε να φύγει εκτός Αθηνών και βρέθηκε στη Μύκονο. Εκεί την περίμενε ο συνεργάτης της από την εκπομπή της, Γιάννης Πουλόπουλος, για να την φιλοξενήσει σε μία από τις σουίτες που διαθέτει στο νησί των ανέμων. Την υποδέχθηκε, μάλιστα, με μία τούρτα και ένα κεράκι για να κάνει την ευχή της.

Η πέτρινη σουίτα του Γιάννη Πουλόπουλου στη Μύκονο που φιλοξένησε την Κατερίνα Καινούργιου

Γιάννης Πουλόπουλος Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

«Εδώ με το κορίτσι μου που έφτασε μόλις στο @anemelamykonos για να περάσουμε μαζί το Πάσχα. Αλλά επειδή είχε και γενέθλια την περίμενα με τούρτα για να το γιορτάσουμε... ανέμελα!
HAPPY BIRTHDAY MY LOVE με όλες τις ευχές μου για να είσαι πάντα χαρούμενη, χαμογελαστή, επιτυχημένη και δημιουργική!», έγραψε εκείνος με τη σειρά του.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, θα απολαύσει εκεί τις υπόλοιπες ημέρες των διακοπών της και μέσα από τα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε λίγο παραπάνω τον χώρο. Τα διαμερίσματα είναι όλα πέτρινα, με πισίνες και η θέα που έχουν στη θάλασσα είναι ειδυλλιακή. Η τοποθεσία, μάλιστα, είναι πολύ καλή, αφού βρίσκεται κοντά στο Super Paradise, που είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες.

Περισσότερες φωτογραφίες από σουίτες, ακόμη και από το εσωτερικό τους υπάρχουν στο επίσημο προφίλ που έχει δημιουργήσει ο δημοσιογράφος για τα δωμάτια και είναι πραγματικά εντυπωσιακές.