Ελένη Μενεγάκη: «Η Barbie στα 50» - Αναστάτωση με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ντυμένη στα λευκά

Πολλές οι αντιδράσεις στα σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά της. Από τη μία η ξαφνική αποχώρησή της από το MEGA μετά από τρία χρόνια συνεργασίας (δείτε εδώ τις μοναδικές της δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα) και από την άλλη οι απανωτές αναρτήσεις της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, με κοντινό στο πρόσωπό της.

Και μιλώντας για τις αναρτήσεις της αυτές, την Μεγάλη Τετάρτη 1/5 έκανε μία ακόμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε μπροστά σε καθρέφτη, φορώντας ένα λευκό lingerie μπλουζάκι, με δαντέλα και χαμηλή λαιμόκοψη μέχρι το μπούστο, με πιασμένα μαλλιά, μακιγιάζ ναι μεν, αλλά χωρίς να έχει επεξεργαστεί καθόλου την φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη που έκανε χαμό

«Τελευταία μάτια στον καθρέφτη...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και στα σχόλια ακολούθησε καταιγισμός από άντρες και γυναίκες που την αποθέωναν για την ομορφιά της. «Η Barbie στα 50», «Λιτή και απέριττη, μα πάνω από όλα αυθεντική», «Όταν ωριμάζεις όμορφα...», «Φτου σου κοπέλα μου είσαι μία θεάαααα!!», είναι μονάχα κάποια από τα σχόλια αυτά.

Δείτε επίσης το σώμα της στα 54 της με μπικίνι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki