Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο ησυχαστήριό του με την σύζυγό του - Ποια είναι η κατάστασή του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Πού βρίσκεται και πως αισθάνεται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς πριν από τρεις περίπου μήνες, τον Φεβρουάριο, είχε ένα ατύχημα όσο βρισκόταν στο σπίτι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να ανησυχούν για την εξέλιξη της υγείας του, λόγω της ηλικίας του ηθοποιού, ο οποίος είναι 94 ετών (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Αυτό δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο άγχος στην σύζυγό του και την οικογένειά του γενικότερα, καθώς περίμεναν με αγωνία να δουν εάν ο οργανισμός του θα άντεχε τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και όπως αποδείχθηκε τα κατάφερε!

Που βρίσκεται σήμερα ο Δημήτρης Καλλιβωκάς μετά την περιπέτεια της υγείας του

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο παρευρέθηκε με πατερίτσες στην εκδήλωση μνήμης για τον Φιλοποιμένα Φίνο, ενώ έπειτα πήρε την καλή του και έφυγαν για να μείνουν στο εξοχικό τους και προσωπικό του ησυχαστήριο, που βρίσκεται στην Τήνο. Εκεί θα περάσουν και τις διακοπές του Πάσχα. Από εκεί, μάλιστα, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις και στον δημοσιογράφο της εφημερίδας Espresso, Νίκο Νικόλιζα.

«Βρίσκομαι στον δικό μου επίγειο παράδεισο, με το αμπέλι μου, με τις ροδιές μου δίπλα στη θάλασσα», ανέφερε αρχικά ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ καλά και για ακόμα μια χρονιά θα γιορτάσουμε εδώ στην Τήνο το Πάσχα. Το σπίτι μας περίμενε, όπως κάθε χρόνο».

«Ο άνθρωπος μέσα του έχει τόση δύναμη, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του. Αρκεί να το θέλει. Εγώ νομίζω έχω ακόμα μέσα μου θέληση για ζωή. Έχω την υγεία μου, έχω τη σύζυγό μου και το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία μέχρι το τέλος», εξομολογήθηκε στο τέλος ο ηθοποιός.

Δημήτρης Καλλιβωκάς που βρίσκεται