Νίκος Οικονομόπουλος: Οι αγκαλιές και τα φιλιά στη μέση του δρόμου με το βαφτιστήρι του - Η λαμπάδα και τα δώρα που πήρε στον μικρό Φώτη για το Πάσχα

Οι τρυφερές στιγμές με τον γιο της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την Ανάσταση και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε σήμερα, Τετάρτη 1/5, να πάρει το βαφτιστήρι του, τον γιο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη, τον οποίο βάφτισε πριν από περίπου ένα χρόνο σε μία φαντασμαγορική τελετή (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι), και να του πάρει το δώρο του και την λαμπάδα του για το Πάσχα.

Βρέθηκαν όλοι μαζί, έκαναν την βόλτα τους και ο μικρός διάλεξε μόνος του εκείνα που του άρεσαν περισσότερο. Η περήφανη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την έξοδό τους αυτή και οι τρυφερές στιγμές του τραγουδιστή με τον Φώτη, οι αγκαλιές, τα φιλιά και το περπάτημά τους χέρι χέρι έκαναν τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του να "λιώσουν".

Οι τρυφερές στιγμές του Νίκου Οικονομόπουλου με τον γιο του Σταθοκωστόπουλου και της Σιαμπάνη

Ο μπέμπης έχει μεγαλώσει πολύ και το total jean look του έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο νονός του, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος στα μαύρα, με φόρμες και αθλητικά, με ένα άλλο στυλ από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει στις πίστες, πιο χαλαρό.

Δείτε επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος: «Το τραύμα των παιδιών είτε χωρίσουν οι γονείς τους είτε τους χάσουν, δεν είναι κάτι που σβήνει...» - Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του

Νίκος Οικονομόπουλος βαφτιστήρι
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

«Εμείς πήραμε την πρώτη μας λαμπάδα και είμαστε έτοιμοι για την Ανάσταση», έγραψε η Influencer και επιχειρηματίας στο story που δημοσίευσε στο προφίλ της.