Μαρία Μπακοδήμου - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Τέτοιες μέρες βλέπεις πόσο τυχερός είσαι»

Τέλος καλό, όλα καλά για την παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/mariabacodimou
Instagram/mariabacodimou

Όπως φαίνεται, λίγο κράτησε η περιπέτεια που πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου με την υγεία της. Η παρουσιάστρια του «Γεια σου» υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, και από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Τα ευχάριστα γνωστοποίησε η ίδια η Μαρία Μπακοδήμου και μάλιστα, με αφορμή την επερχόμενη γιορτή του Πάσχα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τα προσωπικά της social media. Όπως τόνισε, αυτές οι μέρες δεν είναι εύκολες για όλους, καθώς χιλιάδες συνάνθρωποί μας δίνουν μάχη για την υγεία τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Γύρισα σπίτι μου χθες. Όμως τέτοιες μέρες στα νοσοκομεία βλέπεις πόσο τυχερός είσαι που μπαίνεις και βγαίνεις χωρίς να παλεύεις με κάτι δύσκολο. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας και κυρίως σε αυτούς τους ανθρώπους που θα το περάσουν στα νοσοκομεία με την ευχή να βγουν γρήγορα γεροί και δυνατοί» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στο Instagram.

Ανάρτηση Μαρία Μπακοδήμου

Δείτε επίσης: Μαρία Μπακοδήμου: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια

Τι συνέβη τις τελευταίες ώρες

Ανησυχία προκάλεσε μία ανάρτηση που έκανε λίγο μετά το μεσημέρι της Μ. Τρίτης η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και φορούσε σωληνάκια παροχής οξυγόνου.

Τελικά δεν συνέβη κάτι ανησυχητικό. «Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια αλλά και real life. Real life με φωτεινό κραγιόν πάντα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της από το νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου.

Σημειώνει ότι χιλιάδες ήταν τα «περαστικά» στη Μαρία Μπακοδήμου, μεταξύ αυτών πολλά προέρχονται από επώνυμους, όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Καλομοίρα, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Αντωνά, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Τάκης Καραγκούνιας.