Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Υπάρχει μία αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση»

Πώς σχολίασε τις στιλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Η παρουσιάστρια του Shopping Star έδωσε μία εικόνα από τα τελευταία γυρίσματα για φέτος, ενώ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα κολακευτικά σχόλια που κάνει κατά καιρούς για εκείνη. Ταυτόχρονα, σχολίασε τις στυλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι στη φετινή της εμφάνιση στη Eurovision.

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα τέλεια. Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές. Τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε για το νυφικό της στον πρώτο γάμο της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντάει στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ενδεχόμενο να συναντηθούν επαγγελματικά: «Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή, με μεγάλη μου χαρά. Από ανθρώπους, που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια, έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα».

Όσον αφορά τη φετινή μας εκπρόσωπο στη Eurovision, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί», απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε σχετική ερώτηση.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στιλιστικές της επιλογές στο video clip. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους βασικούς κανόνες. Είναι ωραίο να βλέπουμε διαφορετικές εικόνες», κατέληξε στις δηλώσεις της στην κάμερα του STAR η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.