Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 με τον γνωστό ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό.

Μέσα από παρελθοντικές δηλώσεις ο ηθοποιός έχει τύχει να παρεξηγηθεί αναφορικά με τη λατρεία του στη θρησκεία. Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν αντιλήφθηκαν τι εννοούσε με τη φράση: «Δεν θέλω να ερωτευτώ».

Δείτε επίσης: «Γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει…» – Ο Κώστας Αποστολάκης εξομολογείται για όσα έχει περάσει

Οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολάκη για την πίστη του στον Θεό

«Είδες, είναι και αυτό παραποιημένο. Δεν είπα, ότι δεν θέλω να ερωτευθώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει και δεν θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι και είναι σίγουρο. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα θα ήθελα να είμαι. Δεν είμαι, γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο.

Είναι έρωτας κανονικός ο Ιησούς Χριστός. Θείος έρωτας, όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και είναι κάτι πολύ ανθρώπινο, αλλά για να πάμε λίγο πιο πολύ στο ψυχολογικό και όχι στο θεολογικό, μην γίνουμε και γραφικοί. Έχει μεγάλη υγεία ο Θείος έρωτας, γιατί δεν θα προδοθείς και δεν έχει και ημερομηνία λήξεως. Να ξέρεις ότι κάθε έρωτας σε αυτή τη γη έχει ημερομηνία λήξεως», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.