«Δεν με συμπαθεί καθόλου η Ναταλία Γερμανου, δεν μου μιλάει! Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από εκείνη», αποκαλύπτει δημοσιογράφος του MEGA

Ποιος αποκάλυψε αυτή την είδηση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν με συμπαθεί καθόλου η Ναταλία Γερμανου, δεν μου μιλάει! Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από εκείνη», αποκαλύπτει δημοσιογράφος του MEGA

Δημοσιογράφος του MEGA έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σουκου, όπου αποκάλυψε μια πολύ juicy είδηση την οποία δεν γνώριζε κανείς. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού δεν τον συμπαθεί καθόλου και για αυτό το το λόγο δεν του μιλάει.

Μάλιστα, αποκάλυψε την - όπως θεωρεί - αφορμή που η παρουσιάστρια έχει αυτή την άποψη προς το πρόσωπο του. Πρόκειται για ένα περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα τους πριν από περίπου πέντε - έξι χρόνια στο θέατρο, όταν συζητούσαν να κάνουν παράσταση ένα έργο του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού.

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που δεν συμπαθεί η Ναταλία Γερμανού

«Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού. Δεν μου μιλάει εμένα, δεν με συμπαθεί καθόλου. Πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία. Δεν μου μιλάει καθόλου η Ναταλία Γερμανού. Στο θέατρο είχαμε μιλήσει για να κάνουμε παράσταση ένα έργο του πατέρα της», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην κάμερα της εκπομπής.

Ενώ, ρωτήθηκε και για την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και το τηλεοπτικό του μέλλον, λέγοντας: «Δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές πέρα από το πάνελ λίγο που θα έρθουν φίλοι να μας στηρίξουν και έχει έρθει και η Δέσποινα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μαζί μας η Τζωρτζίνα Γεωργίου».

«Με μένα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω πως και ο Κώστας Τσουρός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις, μετά το Πάσχα γίνονται αυτά από όσο έχω καταλάβει και γω. Αυτό που πιστεύω είναι πω ότι και ο ίδιος ο Κώστας θα θέλει να δώσει χρόνο στην εκπομπή που έχει χτίσει και έχει δουλέψει πάρα πολύ φέτος. Έχει αγωνιστεί πολύ», είπε σε αλλο σημείο.

Δείτε επίσης: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα! Ο Δημήτρης εισέπραξε το πιο σκληρό πρόσωπό μου» - Η εξομολόγηση της Γερμανού για τη δουλειά και την προσωπική της ζωή