Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν μια πάρα πολύ σοκαριστική εμπειρία για εμένα! Ακόμη το ξεπερνάω»

«Κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν μια πάρα πολύ σοκαριστική εμπειρία για εμένα! Ακόμη το ξεπερνάω»

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar που την συνάντησε σε έξοδό της, και αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, αλλά και στις συγκλονιστικές εικόνες που βίωσε όταν έπαθε έμφραγμα μπροστά της στις πρόβες του J2US.

Όπως εξομολογήθηκε, κλείστηκε στον εαυτό της μετά το περιστατικό καθώς δεν είχε ξαναβιώσει κάτι αντίστοιχο. Της πήρε πάρα πολύ καιρό να το ξεπεράσει και ακόμα το ξεπερνάει.

Η εξομολόγηση της Τραϊάνα Ανανία για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια πάρα πολύ σοκαριστική εμπειρία για εμένα. Δεν είχα ξαναβιώσει κάτι αντίστοιχο και μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμη το ξεπερνάω. Ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό.

Πάει καλύτερα και αυτό περιμέναμε. Για αυτό και εγώ περίμενα και είχα υπομονή και ήθελα όλοι να μην πιέζουμε πράγματα. Και εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλήσω. Αν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανένα λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους να μιλάει. Αυτό το γεγονός με άλλαξε και μένα αυτό το γεγονός, δούλεψα πάρα πολύ μέσα μου», ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Όσον αφορά την συνεργασία της με το μουσικό show, απάντησε πως: «Με το J2US ραντεβού του χρόνου. Νομίζω επειδή έγιναν πολλά φέτος ήταν σαν να καταλάβαμε ότι καλύτερα να το ξαναδούμε του χρόνου».

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας για Δημήτρη Κόκοτα - «Η Τραϊάνα Ανανία είναι σε σοκ, στα πόδια της ήταν ο άνθρωπος»

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς με τον γνωστό τραγουδιστή να δίνει πολύ σημαντική μάχη για τη ζωή του μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Την Τρίτη 23/4 ήρθαν στη δημοσιότητα ευχάριστες εξελίξεις για την πορεία της υγείας του μετά από πολύ καιρό. Πιο αναλυτικά, έγινε για τρίτη φορά προσπάθεια να χορηγηθεί μικρότερη δόση φαρμάκου στον Κόκοτα και η αντίδραση του οργανισμού του ήταν θετική.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν, έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 24/4 συνεχίστηκε η μείωση του φαρμάκου που κρατάει τον Κόκοτα σε καταστολή και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Επίσης, ο τραγουδιστής παρουσιάζει οριακή βελτίωση και μάλιστα διατήρησε αυτόνομη αναπνευστική λειτουργία.

Δημήτρης Κόκοτας - Υγεία