Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα: «Στο παρελθόν έχει μιλήσει και για μένα... δεν είμαι από τις πολύ αδυναμίες του»

«Για κάποιους ανθρώπους ίσως να μην έπρεπε καν να είναι σε ένα ευρωψηφοδέλτιο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα: «Στο παρελθόν έχει μιλήσει και για μένα... δεν είμαι από τις πολύ αδυναμίες του»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων στις εκπομπές, βρίσκεται ο Δημήτρης Παπανώτας και η αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από μια δήλωση που έκανε για τις γυναίκες (δείτε εδώ). Και στο Πάμε Δανάη σχολίασαν τα όσα σημειώθηκαν τόσο την περασμένη εβδομάδα όσο και το Σαββατοκύριακο.

Και το ΣΚ, ο δημοσιογράφος έκανε μια δήλωση για την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σχολιάστηκα πολύ αρνητικά από άλλες εκπομπές, ενώ του απάντησε και η ίδια η παρουσιάστρια (δείτε την απάντηση της).

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Ενώ φυσικά και δεν συμφωνώ με πάρα πολλές απόψεις του κυρίου Παπανώτα, κι επίσης στο παρελθόν έχει μιλήσει και για μένα... δεν είμαι από τις πολύ αδυναμίες του έχω εντοπίσει, παρότι δε γνωριζόμαστε. Σίγουρα δεν είμαι. Συμφωνά απόλυτα με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Νόνη Δούνια. Νομίζω φαίνεται από τον τρόπο ζωής μας και τις απόψεις μας και γενικά…

Εμένα λίγο βλέποντας, το να συμβαίνει κάτι στη ζωή ενός ανθρώπου, στην προκειμένη του κυρίου Παπανώτα που τον διέγραψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, το να υπερθεματίζουμε όλοι πάνω σε αυτό και να φτάνουμε στο άλλο άκρο, το οριακά ανθρωποφαγικό, επίσης δε με βρίσκει σύμφωνη. Δε μου αρέσει να το βλέπω, ακόμα και αν στο παρελθόν το έχει κάνει κι εκείνος για άλλους ανθρώπους, γινόμαστε κι εμείς κάτι που δε θα θέλαμε να μας κάνουν», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Για να συνεχίσει: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει την ευθύνη των όσων έχει δηλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Η διαγραφή όμως άργησε να γίνει. Για κάποιους ανθρώπους ίσως να μην έπρεπε καν να είναι σε ένα ευρωψηφοδέλτιο. Εγώ για ακόμη μια φορά θα πω ότι η τηλεόραση κάνει τη δουλειά της, όλοι συζητάμε τα θέματα της επικαιρότητας αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Παπανώτας δεν φέρει καμία ευθύνη αλλά όλη την ευθύνη την έχει το κόμμα».