Λένα Δροσάκη: «Ο λόγος που μίλησα για το metoo ήταν ο γιος μου, δεν με σταμάτησε τίποτα»

Οι αλλαγές στη ζωή της και το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη: «Ο λόγος που μίλησα για το metoo ήταν ο γιος μου, δεν με σταμάτησε τίποτα»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love ΣουΚού» ήταν η Λένα Δροσάκη το πρωί του Σαββάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα MeToo και πώς επηρέασε τη ζωή της μετέπειτα, αλλά και στο διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Όλα όσα έκανα για το metoo το έκανα για τον γιο μου. Έπρεπε να σπάσει η αλυσίδα του επιτρέπω στον εαυτό μου να κακοποιείται και να δέχομαι άσχημες συμπεριφορές σε κάθε πλαίσιο. Είπα ότι δεν θέλω να το δεχτεί ο γιος μου, να μάθει οτι πρέπει να λέει όχι. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή, επαναπροσδιορίστικα», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Δείτε επίσης: Στούντιο 4: «Συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω! Είχα ρωτήσει και τον Αλέξανδρο και μου είχε πει...» - Αμηχανία με την ερώτηση της Ζαμπέτογλου στη Δροσάκη για τον Μπουρδούμη

Ενώ συμπλήρωσε: «Μου συμβαίνει ακόμα, οι λέξεις δεν μπορούν να βγουν από το στόμα μου. Είναι η αίσθηση που έχω, ότι μπορώ να αποφασίσω και να σκέφτομαι, μέχρι πού, δεν είναι ορισμένο μέσα μου. Θέλω να υπάρχω ολόκληρη με τα όριά μου. Και αυτό να το ξέρει και το παιδί μου να το κάνει. Νιώθω πολύ διαφορετική, σχεδόν δεν με αναγνωρίζω, δεν με θυμάμαι πώς ήμουν. Έπρεπε να παλέψω πολύ με τον εαυτό μου, ήμουν φτερό στον άνεμο και πολύ ευαίσθητη».

Η αναφορά της Λένας Δροσάκη στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη συμπλήρωσε ότι ένας από τους λόγους που ένιωθε ευαίσθητη ήταν το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Μετά το διαζύγιο ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι εν γένει. Επειδή δεν ήξερα πώς κινείται το σύστημα, οπότε έλεγα ότι αφού ήμασταν μαζί τώρα πρέπει να πω γιατί δεν είμαστε μαζί. Μπορεί να είναι και χαζές σκέψεις. Αυτή είναι η αγωνία μου να μη στεναχωρήσω εσένα, να μην σε απαξιώσω. Σίγουρα υπάρχει κάποια ρίζα ενοχής».