Φαίη Σκορδά: Γενέθλια για τον γιο της, Γιάννη – Η έκπληξη που του ετοίμασε από νωρίς το πρωί

Η παρουσιάστρια «λιώνει» για τα παιδιά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με τον πιο γλυκό τρόπο ξύπνησε σήμερα (19/4) η Φαίη Σκορδά, καθώς ήξερε πως είναι μία μεγάλη μέρα για τον γιο της, Γιάννη. Ο μεγαλύτερος απ' τους δύο γιους που απέκτησε με τον Γιώργο Λιάγκα έχει γενέθλια, με την παρουσιάστρια να του ετοιμάζει μία τούρτα έκπληξη και να του στέλνει δημόσια τις ευχές της. Ο νεαρός πλέον έχει μπει στην εφηβεία για τα καλά και μόλις έγινε 13 ετών.

Από την ημέρα που έγινε μητέρα, η ζωή της άλλαξε, και κάθε στιγμή που δεν βρίσκεται στα τηλεοπτικά στούντιο, την αφιερώνει στα παιδιά της. Η Φαίη Σκορδά ανέβασε το παρακάτω στιγμιότυπο με την τούρτα σοκολάτα-φράουλα που έφτιαξε για τον γιο της, λίγο πριν αναχωρήσει για το στούντιο του ΣΚΑΪ. «Και η μέρα ξεκίνησε κάπως έτσι… Χρόνια Πολλά ζωή μου», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εννοείται πως ακολούθησαν χιλιάδες likes και ευχές για τον γιο της.

Δείτε επίσης: Πρώτη μέρα σχολείο για τα παιδιά της Φαίης Σκορδά - Έχουν γίνει ολόκληροι άντρες πια

Η Φαίη Σκορδά έχει φωτογραφία τους γιους της και στο καμαρίνι

Δεν χορταίνει στιγμές μαζί τους. Στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Τις προάλλες, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το καμαρίνι της εκπομπής της στο Fay's Time, όπου προσπαθούσε να δείξει το outfit που φορούσε, ωστόσο τα βλέμματα έπεσαν στον χώρο πίσω τις και συγκεκριμένα στις εικόνες που έχει καδράρει στον τοίχο του δωματίου.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, Γιάννη και Δημήτρη, επομένως δεν θα μπορούσε να μην έχει εκεί δικές τους φωτογραφίες, ώστε να τις κοιτάει και να παίρνει δύναμη όποτε το χρειάζεται. Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, είναι αδημοσίευτες από τα παιχνίδια τους στο πάρκο και την παραλία.

Ανάρτηση Σκορδά παιδιά