Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι ανήθικο!» - Ξέσπασε δημόσια μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Πριν ανακοινωθεί τη διαγραφή μου σκέφτηκα να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι ανήθικο!» - Ξέσπασε δημόσια μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μπορεί να μείνει για λίγες μέρες εκτός Happy Day μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, βρέθηκε στο πλατό για λίγα λεπτά, ώστε να εξηγήσει πως αισθάνεται και πως αντιμετωπίζει όλη αυτή την επίθεση που έγινε προς το πρόσωπό του και από τους συνυποψήφιους του κόμματος.

Το δημόσιο ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα για τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν θέλω να κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν και τον κόσμο. Τα μηνύματα που έχω πάρει είναι πάνω από 3.000 συμπαράστασης και τρία υβριστικά», είπε αρχικά και έπειτα εξήγησε για την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει:

«Μου έκανε εντύπωση που έβλεπα σε έναν σταθμό που έχει ολόκληρη τη δήλωση μου (ΣΚΑΙ), να λέει ο παρουσιαστής (Δημήτρης Οικονόμου) ότι "δεν γίνεται ο κύριος Παπανώτας να μιλάει για κοπτοραπτική". Άκου τι έκανε ο κύριος... Έπαιξε τα 5 δεύτερα από τα 5 λεπτά, δύο κομμάτια ενωμένα, που σημαίνει ότι έκανε μοντάζ».

«Δεν είδα ποτέ το πρόεδρο. Είναι μόνο μία φωτογραφία σε μία εκδήλωση, είπαμε απλά ένα γεια, η μόνη στιγμή που τον είδα», σημείωσε και τόνισε:

«Πριν ανακοινωθεί τη διαγραφή μου σκέφτηκα να παραιτηθώ και να γυρίσω στη δουλειά μου. Είπα ότι δεν το πολυαντέχω αυτό που συμβαίνει εις βάρος μου και θέλω να επιστρέψω. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις».

«Καλή επιτυχία τους εύχομαι ούτε με τον κύριο Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας κρατήσει αυτούς που θέλει και ας πετάξει όποιους δεν θέλει. Αυτοί που υπερασπίστηκα δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο. Δεν είμαι χθεσινός, εκτίθεμαι καθημερινά. Τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει, η ιστορία μου είναι εκεί. Πήγαν στο χρονοντούλαπο για να βρουν κάτι να με κατηγορούν. Όμως υπάρχουν δηλώσεις που φαίνεται ότι έχω στηρίξει το metoo και την Σοφία Μπεκατώρου. Στήριξα μία γυναίκα που δέχθηκε κακοποίησε, άσχημο ξυλοδαρμό. και δέχθηκα κι εγώ βία που το κατήγγειλα. Που ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια που έτρεχα», εξήγησε στη συνέχεια.

«Όταν μίλησα με εσένα και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να αποχωρήσω, μίλησα και με τα στελέχη και τους είπαν αν δεν αντέχεται τις επιθέσεις να σταματήσω. Δεν μου άρεσε που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ. Είναι ανήθικο».

Και αφού ολοκλήρωσε, η παρουσιάστρια του δήλωσε πως καλό θα είναι να μείνει εκτός για λίγες μέρες ακόμα να ηρεμήσει: «Θέλετε να μου δώσετε άδεια; Θα χρειαστώ λίγες μέρες μετά από όλο αυτό...», απάντησε.

Και η Σταματίνα Τσμτσιλή, κλείνοντας είπε με νόημα: «Τους ανθρώπους μας δεν τους πουλάμε. έχουμε επενδύσει στις σχέσεις μας και γι' αυτό δεν τους αλλάζουμε κάθε χρόνο σαν τα πουκάμισα».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ