Μαρίνα Βερνίκου: Η αποκάλυψη για την αποχή της Βίκυς Καγιά από την τηλεόραση - «Είναι πολύ καλύτερα τώρα»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Βερνίκου: Η αποκάλυψη για την αποχή της Βίκυς Καγιά από την τηλεόραση - «Είναι πολύ καλύτερα τώρα»

Η Μαρίνα Βερνίκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή I love Σου Κου, όπου μίλησε για την τηλεόραση και αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με αυτή, ενώ ρωτήθηκε και απάντησε για την αποχή της φίλης της, Βίκυς Καγιά από το μικρό γυαλί.

«Δεν θα ασχολιόμουν σίγουρα με την πολιτική. Έδινα πολύ περισσότερες πιθανότητες να είμαι στην τηλεόραση ή στο Dragon’s Den ή στο GNTM. Θα μπορούσα θεωρητικά να είμαι κριτής στο GNTM» ανέφερε για τα επαγγελματικά της.

Η αποκάλυψη της Βερνίκου για την Καγιά

«Την Βίκυ Καγιά την λατρεύω και είναι φίλη μου. Νομίζω ότι η αποχή της από την τηλεόραση της κάνει καλό. Να είμαστε καλά κι ευτυχισμένοι. Εφόσον αυτό την κάνει ευτυχισμένη και για εμάς τους φίλους της είναι πολύ καλύτερα τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Βερνίκου για την Βίκυ Καγιά - δείτε πως περνάει με τα παιδιά της μακριά από την showbiz.

Ο λόγος που η Καγιά άφησε την τηλεόραση και η αντίδραση του Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά όταν βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, συζήτησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε εάν ο καλός της της ζητούσε να σταματήσει τη δουλειά της στο "γυαλί": «Μόνο μια φορά; Και καλά έκανε που μου το είπε. Είναι τόσο αυτόνομος άνθρωπος και αναγνωρίζει την προσπάθεια του άλλου... Αυτό είναι και κάτι που μας ενώνει, δουλεύουμε και οι δύο από μικροί. Στο τέλος είχα τόσο εξαντληθεί που μου είπε καλά θα κάνεις να τα αφήσεις, να παρατήσεις τα όπλα».

«Έπρεπε να κλείσει αυτός ο κύκλος για πάρα πολλούς λόγους. Τώρα αν θα ανοίξει κάποιος άλλος και αν θα ανοίξει δεν ξέρω. Όταν δεν τα παίρνω πολύ σοβαρά τα πράγματα στη ζωή μου και δεν τα αγχώνω, μου έρχεται το σωστό», τόνισε για την απόφασή της.

Έπειτα, ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού με τον Ηλία Κρασσά, που δημιουργήθηκαν μετά από ένα κουίζ που φωτογράφισε ένα ζευγάρι που είναι μαζί πολλά χρόνια και έχει και παιδιά: «Δεν το είχα δει το κουίζ και ήταν μία δημοσιογράφος και μου λέει "η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media". Λέω "κάτι έγινε στο σχολείο". "Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο". "Που ξέρετε ότι είμαι εγώ". "Είναι το φιζίκ", μου λέει. "Δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο", της απάντησα. Τη δουλειά της έκανε...».

«Είναι ο καλύτερός μου φίλος ο Ηλίας. Μου αρέσουν οι στιγμές που θα βγούμε να τα πούμε, αλλά μάντεψε ποιος μιλάει όλη την ώρα. Εγώ!», πρόσθεσε.