Όλγα Κιουρτσάκη: Στιγμές ευτυχίας για τον σύζυγό της, Φώτη Λώση - «Να τον χαιρόμαστε όσοι τον αγαπάμε!»

Το ξεκαθάρισμα για το όνομα του παιδιού τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Όλγα Κιουρτσάκη
Instagram / Όλγα Κιουρτσάκη

Το Σάββατο 6 Απριλίου η οικογένεια της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση έζησε μερικές στιγμές ευτυχίας, καθώς ο δεύτερος είχε τα γενέθλιά του και έτσι οι δυο τους μαζί με την κόρη τους το γιόρτασαν στο σπίτι τους σβήνοντας κεράκια πάνω στην ιδιαίτερη τούρτα που επέλεξαν.

Η πρώτη, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία όπου οι τρεις τους ποζάρουν αγκαλιά, ενώ σημείωσε και μερικές ευχές για τον καλό της. Φυσικά, κάτω από την ανάρτηση ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια με ευχές για τον σύζυγό της, από φίλους, συγγενείς, αλλά και αγνώστους.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για τα γενέθλια του Φώτη Λώση

«Ο άνθρωπος της ζωής μου σήμερα έχει γενέθλια! Να τον χαίρομαι και να τον χαιρόμαστε όσοι τον αγαπάμε!», έγραψε αρχικά και μετέφερε στους ακόλουθούς της το "ευχαριστώ" του Φώτη Λώση: «Τα πρώτα μου γενέθλια που έχουν νόημα είναι φέτος που έχω στην αγκαλιά μου την μικρή μου Πριγκίπισσα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας… Υγεία αγάπη και η οικογένεια το παν!».

Δείτε επίσης: «Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό...» - Η ανάρτηση για το δύσκολο βράδυ με την κόρη της

Τι συμβαίνει τελικά με το όνομα της κόρης τους

Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τη σχέση της Όλγας Κιουρτσάκη με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου, και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της, το περιβάλλον της ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τι συμβαίνει.

«Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνέχεια δημοσιεύονται τέτοιες φήμες, ενώ εκείνοι δεν ασχολούνται. Σέβονται τη δημόσια δήλωση της Άντζελας Δημητρίου ότι θέλει να μείνει μόνη της και να ηρεμήσει. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για οριστική ρήξη στην οικογένεια. Στο μνημόσυνο της γιαγιάς της, η Όλγα δεν έδωσε το παρών γιατί δεν ήθελε να καταγραφεί η παρουσία της από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Δεν ισχύει το δημοσίευμα που την ήθελε να κάνει μόνη της τρισάγιο.

Τόσο η Όλγα όσο και ο Φώτης επισκέπτονται το μνήμα της γιαγιάς τακτικά, όταν το αισθάνονται. Η καθημερινότητά τους είναι όλη γύρω από το παιδί τους και δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με τη ζωή τους. Επίσης δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής του ονόματος του παιδιού τους. Η στάση τους όλους αυτούς τους μήνες τα λέει όλα. Η σιωπή είναι χρυσός».