Χαμογέλα και Πάλι: Βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Καλλιακμάνης μετά τον τσακωμό με τον Συρίγο - «Με πήρε κλαίγοντας και του ζήτησα εγώ συγγνώμη»

Η συνομιλία με τον πατέρα της 28χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Καλλιακμάνης μετά τον τσακωμό με τον Συρίγο - «Με πήρε κλαίγοντας και του ζήτησα εγώ συγγνώμη»

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, σημειώθηκε ένας άσχημος τσακωμός το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου, καθώς κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την γυναικοκτονία στους Αγίου Αναργύρους με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, ανέβηκαν οι τόνοι με τον Νίκο Συρίγο και ο πρώτος αποχώρησε έξαλλος πετώντας το ακουστικό του (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγο αργότερα, η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης κοπέλες που έχασε τη ζωή της μπροστά στο αστυνομικό τμήμα από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, βγήκε στον αέρα για να εκφράσει την επιθυμία του πατέρα του θύματος.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε πως η επιθυμία του πατέρα ήταν να επιστρέψει ο κ. Καλλιακμάνης, καθώς αισθάνθηκε δικαιωμένος ακούγοντας τα λόγια του, εφόσον έθεσε υπόψιν του κοινού πως υπάρχουν ευθύνες και άνωθεν, όχι μόνο προς τους αστυνομικούς των συγκεκριμένων που υπηρετούσαν εκείνη τη δεδομένη στιγμή, σε όσους δηλαδή τους είχαν βάλει σε αυτή τη θέση.

Η επικοινωνία με τον Γιώργο Καλλιακμάνη μετά τον τσακωμό στο Χαμογέλα και Πάλι

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, λοιπόν, δεν επέστρεψε στο πλατό, όμως βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις: «Εγώ δεν κάνω ποτέ πισωγυρίσματα. Είπα να βγω γιατί με παρακάλεσε ο πατέρας της Κυριακής. Με πήρε κλαίγοντας και του ζήτησα εγώ συγγνώμη για όλους αυτούς που φταίνε. Που δεν ξέρω αν του έχει ζητήσει άλλος, γιατί το δικό μου συγγνώμη δεν έχει σημασία.

Οφείλω όταν με θίγουν, όταν αναφέρονται σε εμένα και μου λένε θα σας κυνηγάει η κοινωνία, οφείλω να προστατεύσω όχι μόνο τον εαυτό μου, γιατί έχω δύο κορίτσια και ταυτίζομαι απόλυτα με τον πατέρα, οφείλω να υπερασπιστώ και τους αστυνομικούς που έχουν χύσει το αίμα τους κατά τη διάρκεια του καθήκοντος, που τους έχουν κλάψει οι γονείς του και αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Να δούμε και ποιοι άλλοι φταίνε, ποιοι άφησαν εκεί το τμήμα μη επανδρωμένο. Να μάθουμε και να πούμε στους αστυνομικούς ότι με το περιπολικό έχουν υποχρεώσει να μεταφέρουν όποιον πολίτη χρήσει προστασίας, όπως και όποιον πολίτη πρέπει να πάει στο νοσοκομείο και αργεί το ΕΚΑΒ. Έχουν υποχρέωση. Κι αν υπάρχει εμπλοκή κανείς δεν θα ζητήσει ευθύνη. Πρέπει, όμως, να το πουν στους αστυνομικούς, όχι μόνο να δίνουν νομοθετήματα. Υπάρχουν και αστυνομικοί που πάνε με το γράμμα του νόμου. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Αλλά το φαινόμενο αυτό έχει να κάνει και με την κοινωνία».