Κατερίνα Στικούδη: «Για αυτό φοράω γυαλιά για να μη φαίνονται τα...» - Δύσκολη η νέα καθημερινότητα με τους δύο γιους της στο σπίτι

«Θέλουμε όλοι τον χρόνο μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Για αυτό φοράω γυαλιά για να μη φαίνονται τα...» - Δύσκολη η νέα καθημερινότητα με τους δύο γιους της στο σπίτι

Η Κατερίνα Στικούδη ξεπόρτισε και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, την συνάντησε στην έξοδό της. Η ίδια, λοιπόν, στάθηκε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις σε αυτή, απαντώντας για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι με δύο μωρά και τον Βαγγέλη Σερίφη (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον δεύτερο γιο της).

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της και τα κιλά της, κάτι που συμβαίνει από την εγκυμοσύνη της ακόμα. Εξήγησε πως κάποια από αυτά την επηρέασαν, ωστόσο γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί σε κανέναν γι' αυτό.

Η νέα ζωή της Κατερίνας Στικούδη με δύο παιδιά και τα αρνητικά σχόλια

«Υπάρχει πολλή αυπνία με το μωρό στο σπίτι. Για αυτό φοράω γυαλιά για να μη φαίνονται τα κόκκινα μάτια μου. Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός. Θέλουμε όλοι τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα», είπε αρχικά.

Και για τις αντιδράσεις κατά της εμφάνισής της, επισήμανε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή όταν κάτι μας ενοχλεί. Η περίοδος της λοχείας που η γυναίκα θέλει τον χρόνο της για να επανέλθει σωματικά και ψυχολογικά. Δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θέλει να είναι όπως θέλει να είναι. Άμα θέλω να πάρω άλλα δέκα κιλά δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Απίστευτο στιγμιότυπο: Με το ένα χέρι θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο

Η απάντηση για το τρίτο παιδί

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου, ένα μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της (δείτε εδώ την εκρηκτική της εμφάνιση και τα σχόλια για το σώμα της). Στα παρασκήνια την περίμενε η κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚου του ΑΝΤ1 και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, απάντησε σε όσα ακούγονταν σχετικά με την αντικατάστασή της στο μουσικό διαγωνισμό και την συμπεριφορά των συνεργατών της, ενώ μίλησε και για τους δύο γιους της, την καθημερινότητά τους και την σχέση τους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο J2US. Υπάρχει πάντα μια παραπληροφόρηση, είναι ωραίο που με στηρίζουν οι συνεργάτες μου. Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος. Έρχομαι, κάνω μωράκι, φεύγω, ξανάρχομαι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια, είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που βιώνω. Ο Βύρωνας είναι πάρα πολύ καλός. Χαϊδεύει, ταϊζει το μωρό, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες για τον αδελφό του. Δεν κοιμάσαι όταν έχεις μωρό, δεν υφίσταται αυτή η ερώτηση. Ταϊζουμε συνέχεια, όσο αντέχουμε και όσο χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.