Τραϊάνα Ανανία: Η οργισμένη ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν...»

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία: Η οργισμένη ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν...»

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά από την περασμένη Πέμπτη, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα έπειτα από συμπτώματα εμφράγματος. Βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, με την οικογένεια του να προσεύχεται να βγει δυνατός από όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής έμεινε για 8 λεπτά νεκρός κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνιες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Οι εκπομπές μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του, ενώ η σύζυγός του έχει μιλήσει ανοιχτά για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνουν.

Η ανάρτηση - ανακοίνωση της Ανανία για τον Κόκοτα

Άσχημα ψυχολογικά είναι και το ταίρι του στο J2US, Τραϊάνα Ανανία, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να την παίρνουν τηλέφωνο, καθώς δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

«Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε τη σιωπή μου και να σταματήσετε να με καλείτε στο τηλέφωνό μου. Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν συνεχιστεί αυτό ή να αλλάξω αριθμό. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν σας. Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη. Αφήστε τον ήσυχο. Αντί να ψάχνετε τι να γράψετε...Προσευχηθείτε», έγραψε στην ανάρτηση της ηθοποιός.

Τραϊάνα Ανανία Δημήτρης Κόκοτας

«Θα είναι θαύμα να βγει απ’ την εντατική και να σηκωθεί όρθιος»

Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τις τελευταίες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του, δηλώνοντας πως κάνει υπομονή και ελπίζει να ξεπεράσουν αυτήν την περιπέτεια.

«Είναι σταθερή η κατάσταση. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι η σταθερότητα σημαίνει κάτι θετικό χωρίς να μας δώσει μία σοβαρή εξέλιξη, οπότε είμαστε σε αναμονή. Δεν θα γίνει κάποια διαδικασία να τον ξυπνήσουν, γιατί με ρωτάνε πολλοί, θα είναι μια πολύ αργή διαδικασία. Δεν βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα, είναι σταθερή η κατάσταση που είναι σχετικά καλή. Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αυτό ακριβώς μας είπαν. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, είχε τις αισθήσεις του. Δεν μου το είπαν αμέσως ακριβώς όπως έγινε, για να μην με τρομάξουν, μέχρι να έρθω στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα.

Και συμπλήρωσε: «Νιώθω ότι γίνεται ένα κακό διάλειμμα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, προσπαθώ να βλέπω πάντα την θετική πλευρά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Για εμένα η θετική πλευρά είναι ότι ζει κι όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα. Σε όλους τους ανθρώπους έρχεται η άσχημη σκέψη στο μυαλό και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να το ξεχάσω»

Η Κατερίνα Κόκοτα ανέφερε επίσης ότι: «Για εμένα θαύμα αυτή τη στιγμή θα είναι να βγει απ’ την εντατική και να σηκωθεί όρθιος. Το θαύμα είναι κάτι που ίσως δεν είναι εφικτό να γίνει, έχω απλά υπομονή για να περάσει όλο αυτό».

Όσον αφορά την κόρη που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα ανέφερε: «Το παιδί πριν καν πω οτιδήποτε, μου είπε μόνη της, "Μην μου πεις να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θέλω. Εγώ απλά θα περιμένω τον μπαμπά"».