Κατρίνα Τσάνταλη - Ανδρέας Βούλγαρης: Η πρώτη ανάρτηση με το μωρό τους, ένα μήνα μετά τη γέννησή του

Πετούν στον έβδομο ουρανό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία από τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή κάθε ερωτευμένου ζευγαριού ζουν η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης καθώς εδώ και ένα μήνα υποδέχτηκαν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Το ζευγάρι γενικά έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους όσον αφορά αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η συγγραφέας κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της για 9 μήνες και αθόρυβα έφερε στον κόσμο το μωράκι της.

Κατρίνα Τσάνταλη και Ανδρέας Βούλγαρης έχουν αποκτήσει ένα υγιέστατο αγοράκι. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν τηρήσει σιγή... ασυρμάτου, ωστόσο αυτό μόλις άλλαξε με τους δύο ευτυχισμένους γονείς να δημοσιεύουν ένα ποτ πουρί από τις ομορφότερες στιγμές που έχουν ζήσει από την ημέρα που η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

«Ένα μήνα μαζί», έγραψαν στην κοινή τους ανάρτηση, ενώ εξυπακούεται ότι τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή από τα πρώτα λεπτά κιόλας. Κατρίνα Τσάνταλη και Ανδρέας Βούλγαρης, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον πιο όμορφο τρόπο. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια.

Δείτε επίσης: Κατρίνα Τσάνταλη και Ανδρέας Βούλγαρης έγιναν γονείς - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ποια είναι η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Αντρέας Βούλγαρης

Η Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι συγγρεφέας. Η αγάπη της για τα ζώα, τα παιδιά και το περιβάλλον την οδήγησαν αβίαστα σε καθημερινές πράξεις αγάπης και έμπρακτης προσφοράς. Κορυφαία εξ αυτών, η δημιουργία του καταφυγίου «A little Shelter» που φροντίζει καθημερινά δεκάδες αδέσποτα ζώα που τελικά υιοθετούνται από υπεύθυνες οικογένειες.

Ο Αντρέας Βούλγαρης από την άλλη είναι μουσικός και μέλος του συγκροτήματος Alcatrash, μία ιδιότητα που τους έφερε κοντά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν οι Alcatrash ξεκίνησαν να συνεργάζονται με τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε παρέα για χρόνια. Κάπως έτσι έγινε η μεταξύ τους γνωριμία, που κατέληξε και στον ερχομό του γιου τους.