Μαριλίνα Βακονδίου: «Κοιμόμουν στο σανίδι πολλές φορές με βροχή αγκαλιά με...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Το μακροσκελές κείμενο και η φωτογραφία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριλίνα Βακονδίου: «Κοιμόμουν στο σανίδι πολλές φορές με βροχή αγκαλιά με...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η Μαριλίνα Βακονδίου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor μέχρι στιγμής και ήδη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στην οικογένειά της. Δεν έχει δώσει ακόμα κάποια ολοκληρωμένη συνέντευξη σχετικά με όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο ως μαχήτρια (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια), ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από τους στίβους μάχης και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τους φίλους που έκανε και όσα έμαθε για τον εαυτό της, τονίζοντας πως ακόμη κι αν δεν έμεινε μέχρι το τέλος, έφυγε "γεμάτη".

Η πρώτη ανάρτηση της Μαριλίνας Βακονδίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Νιώθω πλήρης από το παιχνίδι.

Αισθάνομαι ό,τι είχα να πάρω το πήρα και έδωσα ό,τι είχα να δώσω. Κρατάω όλες τις στιγμές, τις εικόνες, τους ανθρώπους ακόμα και τις γεύσεις της καρύδας και του Ρυζιού στην καρδιά μου.

Για μένα, το survivor ήταν κάτι πέρα από στατιστικά, στόχους και ματσαρίσματα εξάλλου ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι πρωταθλήτρια στίβου. Είμαι μια κοπέλα που αγαπάει τον αθλητισμό και σέβεται τις επιδόσεις του κάθε ανθρώπου. Γι αυτό το survivor για μένα είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης κυρίως!

Αισθάνομαι υπερήφανη και χαρούμενη που το έζησα. Κατάφερα πολλά σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης, έμαθα να αντέχω την πείνα ,την ψυχολογική πίεση, έκανα φίλους καλούς που θα τους έχω και έξω. Μοιράστηκα την ζωή μου και τον εσωτερικό μου κόσμο με τόσους ανθρώπους, κοιμόμουν στο σανίδι πολλές φορές με βροχή αγκαλιά με τους φίλους μου.

Για μένα αυτό είναι το survivor όχι αν θα τερματίσω πρώτη στο run αλλά τ ότι έχω την ευκαιρία να τρέξω και να προσπαθήσω για το καλό του συνόλου. Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ είναι πολύ σημαντική. Μπορεί να έχασα στην μονομαχία αλλά έφυγα κερδισμένη», έγραψε.

Πόσα χρήματα μπήκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό

Η συμφωνία της Μαριλίνας με την παραγωγή του Survivor ως μαχήτρια ήταν πολύ συγκεκριμένη: 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα μαθηματικά είναι απλά. Η Μαριλίνα είναι πια πλουσιότερη κατά 10.000 ευρώ!

Σε καλή μεριά!

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής η πιο καλοπληρωμένη από αυτούς που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, είναι η Μαρία Αντωνά που έλαβε το ποσό των 45.000 ευρώ! (δείτε εδώ την συνέντευξη που έδωσε μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι)