Θάνος Πλεύρης: Με καμπάνα δερμάτινο παντελόνι & σικάτο τζάκετ - Υπέρκομψη η σύζυγός του στη νέα βραδινή έξοδό τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θάνος Πλεύρης πρόσφατα έκανε μια νέα δημόσια έξοδο με την επί 15 χρόνια σύζυγό του, Λένα Παπαθεολόγου στο νυχτερινό κέντρο Nox, εκεί όπου τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές ο φακός του Youweekly.gr αποκλειστικά.

Το ζευγάρι έκλεψε όλα τα βλέμματα τόσο κατά την είσοδό του στο μαγαζί, αλλά και στη συνέχεια όσο ο Θάνος Πλεύρης και η καλή του διασκέδαζαν αγκαλιά (δείτε εδώ πόσα χρόνια κρατάει η γνωριμία τους).

Διαβάστε επίσης: «Είχα 20% πιθανότητες για να ζήσω...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Θάνος Πλεύρης για να κρατηθεί στη ζωή

Η νέα βραδινή εμφάνιση του Θάνου Πλεύρη με τη σύζυγό του

Στο σημείο αυτό δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το κομψό look της Λένας Παπαθεολόγου, η οποία πάντα κάνει πολύ προσεγμένες εμφανίσεις. Η ίδια λοιπόν φορούσε καμπάνα δερμάτινο παντελόνι με ψηλά τακούνια και ιδιαίτερο λευκό τζάκετ.

Θάνος Πλεύρης - Με τη σύζυγό του
Θάνος Πλεύρης - Λένα Παπαθεολόγου

Η επίθεση που είχε δεχθεί ο ίδιος και η οικογένειά του

Κυριακή (30/4/23) και πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν να άνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να φάνε σε κάποιο μαγαζί. Μέσα σε αυτούς, ήταν και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος βέβαια δεν το απόλαυσε γιατί προέκυψε ένα αδιανόητο περιστατικό, τόσο στον ίδιο, όσο και στο παιδί του.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Πλεύρης επέλεξε ένα μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα για να φάει με την οικογένεια του και εκεί δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια, από ξένους. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής και γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Μόλις τώρα. Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», έγραψε στην ανάρτηση του.

Στην συνέχεια, τοποθετήθηκε και ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής».