Νικόλ Δεσποτοπούλου: Μία άλλη η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά την πλαστική στη μύτη της - Φωτογραφίες πριν & μετά

«Στο τέλος της ημέρας, είναι το σώμα μου, η ζωή μου, και επιλέγω να τη ζήσω αυθεντικά και μη απολογητικά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / theclassysavage
Instagram / theclassysavage

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks την περασμένη σεζόν, διατηρεί προφίλ στα social media με χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από αυτά δημοσιεύει διάφορες στιγμές της προσωπικής της ζωής, πέρα από πτυχές της δουλειάς της.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση που έκανε στη μύτη της. Η ίδια επέλεξε να βρεθεί στα Τίρανα για να την πραγματοποιήσει και έδειξε φωτογραφίες από το πριν και το μετά.

Δείτε εδώ την αποκλειστική της συνέντευξη το youweekly.gr

Φωτογραφίες από την πλαστική της Νικόλ Δεσποτοπούλου στη μύτη

«Αγκαλιάζοντας την αλλαγή, Αγκαλιάζοντας τον εαυτό μου.

Γεια σας κολλητοί, ήθελα να μοιραστώ ένα κομμάτι από το ταξίδι μου μαζί σας! Πρόσφατα, πήρα την απόφαση να κάνω πλαστική στη μύτη και ήταν μια τόσο απελευθερωτική εμπειρία για μένα. Είναι απίστευτο πώς μια μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει τόση αυτοπεποίθηση και χαρά στη ζωή σας.

Πραγματικά πιστεύω ότι είναι όμορφο να εξελίσσεσαι, να αναπτύσσεσαι και να κάνεις επιλογές που σε δίνουν δύναμη να νιώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Είτε αλλάζει κάτι στην εμφάνισή σου είτε αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά σου, το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις άνετα και αυτοπεποίθηση στο δικό σου δέρμα.

Να θυμάστε, η αγάπη για τον εαυτό σας έρχεται σε πολλές μορφές και είναι απαραίτητο να τιμάτε και να σέβεστε τον εαυτό σας σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας. Η αξία σου δεν καθορίζεται από την εμφάνισή σου, αλλά από την αγάπη και την καλοσύνη που μοιράζεσαι με τον κόσμο.

Ας γιορτάσουμε την ποικιλομορφία των επιλογών που κάνουμε για τον εαυτό μας και ας σεβαστούμε ότι ο δρόμος όλων είναι μοναδικός. Στο τέλος της ημέρας, είναι το σώμα μου, η ζωή μου, και επιλέγω να τη ζήσω αυθεντικά και μη απολογητικά. Οι απόψεις σας είναι ευπρόσδεκτες, αλλά η ευτυχία μου πάντα έρχεται πρώτη.

Στην υγειά του να αγκαλιάσουμε την αλλαγή, να αγαπάμε τον εαυτό μας έντονα και να διαδίδουμε θετικότητα όπου κι αν πάμε!», έγραψε στη λεζάντα.

Υπενθυμίζουμε πως επέμβαση έκανε και η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες μέρες, ωστόσο ακόμα δεν έχει φανεί το τελικό αποτέλεσμα, ενώ εξαιτίας του χειρουργείου έχουν προκύψει κι άλλα προβλήματα (δείτε εδώ).