Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι, λίγους μήνες πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους

Δείτε βίντεο από το εσωτερικό και την πισίνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τη νέα τους ζωή χτίζουν η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan, που πρόσφατα αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς. Το ζευγάρι βιώνει αυτήν την ευχάριστη αναμονή με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει ότι με τον σύντροφό της μετακομίζουν σε καινούριο σπίτι για να υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Για του λόγου το αληθές μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από τη μετακόμιση, ξεναγώντας τους διαδικτυακούς της φίλους στους εσωτερικούς χώρους, όπου κυριαρχεί η πισίνα. «Ευχαριστώ τη μανούλα μου, τη μανούλα του Κώστα και τον Κώστα που έκαναν το όνειρο αυτό πραγματικότητα! New home! New life! New beginning», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στο instagram.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Χέρι χέρι με τον Dj Stephan - Νέα έξοδος για την εγκυμονούσα και τον σύντροφό της

Οι εξομολόγηση της Έλενας Τσαγκρινού για το παιδί που περιμένει με τον DJ Stephan

Πρόσφατα η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην εκπομπή Happy Day στον Alpha για την ευχάριστη αναμονή που βιώνει. «Νιώθω καλύτερα τώρα που η κοιλίτσα φουσκώνει. Είμαι στον 4ο μήνα. Στην αρχή είχα ανασφάλεια. Στην αρχή είχα τάσεις για εμετό, δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί οι ορμόνες ανεβoκατεβαίνουν. Έχω λιγούρες και θέλω junk food. Έχω πάρει ήδη 6 κιλά αλλά πρέπει να προσέχω», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού και συμπλήρωσε: «Στην εγκυμοσύνη είναι δύσκολο να προσέχεις τα κιλά. Δεν γνωρίζουμε το φύλο του μωρού ακόμη. Δεν ξέρω τι θέλω, εκείνος νομίζω αγοράκι».

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας»

Τις προηγούμενες μέρες η Έλενα Τσαγκρινού είχε κάνει μία ανάρτηση στην οποία ευχαριστούσε τον κόσμο για τα θετικά μηνύματα που έστελνε. «Τι να πω παιδιά μου όμορφα... Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Η αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, μετά απλά πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε: «Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι κι εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ Δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι και εσάς μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια».