Τραϊάνα Ανανία: «Δεν με φλερτάρουν έξω, μόνο στα social media, αλλά έτσι δεν θα με ρίξει κανείς»

«Αν μου το επιτρέψει ένας άντρας, θα τον φλερτάρω...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε στις κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή έξοδο και απάντησε μεταξύ άλλων για τα φλερτ που δέχεται, και αν κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. «Για μένα σέξι είναι ένα βλέμμα και όχι αυτά που φοράμε», είπε αρχικά η ηθοποιός που συμμετέχει και στο J2US.

Όσον αφορά τα φλερτ στο δρόμο και στα social, η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε: «Δεν με φλερτάρουν έξω. Δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά έχουν πάρει γραμμή ότι δεν θα με ρίξει ποτέ κανείς από τα social media και είναι αλήθεια αυτό, δεν μου αρέσει. Ό,τι σχέση κάνω, την κάνω επειδή τη φέρνει η μοίρα και γνωρίζω τον άλλον έτσι ξαφνικά μπροστά μου».

Η Τραϊάνα Ανανία κατέληξε στις δηλώσεις της: «Αν μου το επιτρέψει ένας άντρας, θα τον φλερτάρω, γιατί βάζουν και οι άλλοι τα όριά τους. Άλλες μέρες ντρέπομαι, άλλες δεν ντρέπομαι...»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha:

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: «Ήμουν πολύ χάλια με τα σχόλια του Αντρέα Μικρούτσικου»

Η αποκάλυψη της Τραϊάνας Ανανία για την απιστία που βίωσε

H Τραϊάνα Ανανία έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις σχέσεις της, αποκαλύπτοντας μάλιστα στην Μπέττυ Μαγγίρα πως έχει απατηθεί και μάλιστα, έπιασε επ' αυτοφώρω τον τότε σύντροφό της με γνωστή της.

«Τον καταράστηκα εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν τις εννοώ παράλληλα και νιώθω πολλές τύψεις όταν το κάνω. Αυτό που αναγνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα, έχω κακές συμπεριφορές αλλά αν δεν ζητήσω συγγνώμη, μέσα στο επόμενο λεπτό θα έχω πεθάνει στις τύψεις και θα το έχω επικοινωνήσει. Βγαίνουν κάτι νύχια τα οποία είναι από άλυτα θέματα δικά μου από την παιδική μου ηλικία. Έχω θέματα πολλά γενικά. Τα συζητάω με την ψυχολόγο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία.