Mike: Περπατούσε έχοντας στην αγκαλιά του ξανθιά συνοδό - Ευχάριστα νέα δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Τσαγκρινού

Δείτε τη φωτογραφία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μike έχει χαράξει τη δική του πορεία στη μουσική κυκλοφορώντας singles, που έχουν κάνει τεράστια επιτυχία. Παράλληλα τον είχαμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads και πλέον ο ίδιος ασχολείται επαγγελματικά με την κομμωτική εκτός από τη μουσική.

Η σχέση του γνωστού τραγουδιστή με την Έλενα Τσαγκρινού είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το πρώην ζευγάρι ήταν αρκετό μαζί και μάλιστα η τραγουδίστρια υπήρξε βράχος στο πλευρό του, την περίοδο που ο Mike πέρασε την περιπέτεια της υγείας του.

Μετά τον χωρισμό τους, η Τσαγκρινού ήταν εκείνη που έβγαλε πρώτη προς τα έξω τη σχέση της με τον Dj Stephan. Σήμερα το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί και μάλιστα η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Mike με ξανθιά κοπέλα στην αγκαλιά του

Ο Mike από τη μεριά του κράτησε χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον είναι πολύ καλά και στα ερωτικά του, καθώς υπάρχει ένα πρόσωπο, με το οποίο μοιράζεται όμορφες στιγμές.

Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στις 28 Ιανουαρίου φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Amsterdam και σε μία από αυτές τον βλέπουμε να περπατάει αγκαλιά με ένα ξανθό κορίτσι!

Οι δηλώσεις του μετά τον χωρισμό από την Τσαγκρινού

«Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε, πήραμε χωριστούς δρόμους, είμαστε μια χαρά, όλα καλά. Όταν αγαπάς τον άλλον και σέβεσαι τις αποφάσεις του κι εκείνη τις δικές μου, έτσι πρέπει να γίνεται. Το συζητήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει και ότι είναι καλό να πάρουμε χωριστούς δρόμους, ο καθένας ό,τι επιθυμεί. Γενικά είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, αλλά κάποια στιγμή οι σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να μοιράζομαι πράγματα, αλλά τώρα είμαι στη φάση που μου αρέσει να είμαι και μόνος μου, να κάνω πράγματα για μένα», είχε πει ο Mike στις 5/7/22 στο Πρωινό.

TAGS