Cash or Trash: Το outsider που βρέθηκε στην κορυφή - Συνεχίζει η Δέποινα Μοιραράκη;

Ποιο κανάλι το είχε απορρίψει;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Cash or Trash: Το outsider που βρέθηκε στην κορυφή - Συνεχίζει η Δέποινα Μοιραράκη;

Συνεχίζεται για ακόμη μία χρονιά το Cash o Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσού, το συγκεκριμένο προτζεκτ, είναι αρκετά επιτυχημένο και το Star, θα το συμπεριλάβει και τις επόμενες χρονιές στο πρόγραμμά του. Ωστόσο πριν, ένα κανάλι το είχε απορρίψει.

Συνεχίζεται και του χρόνου στο Cash o Trash

«Το Cash or Trash, θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκ του star για αυτή τη σεζόν, φέτος πήγε ακόμα καλύτερα. Το κανάλι έχει σκοπό να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν αλλά και πολλές ακόμη. Το star δεν ήταν το πρώτο κανάλι που είδε το συγκεκριμένα προτζεκτ, η παρουσίαση είχε γίνει πρώτα στο Mega και το απέρριψε» αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης: Το φόρεμα της Μις Κόσμος που δίχασε

«Κάποια κανάλια είναι συντηρητικά στον τρόπο σκέψης και μαζί με το πακέτο, μεγάλο λάθος. τους και την ίδια την Δέσποιαν Μοιραράκη» είπε από την πλευρά του ο Ποδειδώνας Γιαννόπουλος.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη για την επιτυχία της εκπομπής της Cash or Trash

H Δέσποινα Μοιραράκη, λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε μίλησε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Το Πρωινό, για την επιτυχία της εκπομπής της Cash or Trash. «Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Αντιλαμβάνομαι τον σφυγμό του κόσμου, ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά. Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή και οι αδύνατοι και αυτοί με τα παραπάνω κιλά» ανέφερε αρχικά

«Όλο το παλεύω με τα κιλά μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Έφαγα πολλά γλυκά και είπα "Δέσποινα, τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε μια παχουλή κυρία". Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά, την εκπέμπεις, είτε έχεις λίγα είτε πολλά.» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: