Ιφιγένεια Τζόλα: Βράβευση για την ηθοποιό από τη Γη της Ελιάς – Η πρώτη της αντίδραση

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Κάθε χρόνο να χαμογελάει έχει η Ιφιγένεια Τζόλα, που αυτήν την περίοδο είναι γνωστή περισσότερο ως «Βασιλική» από τη «Γη της Ελιάς». Παράλληλα με την επιτυχημένη σειρά του Mega, η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζει τον χρόνο της και σ' άλλα projects, με μεγάλη επιτυχία όπως αποδεικνύεται, καθώς μόλις κέρδισε το πρώτο της βραβείο από τα Prisma Film Awards της Ρώμης.

Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζόλα αναδείχτηκε Best Supporting Actress για τον ρόλο της στην ταινία «Song of Goats», του Andrzej Jakimowski, για τον Ιανουάριο του 2024. Πρόκειται για μία παραγωγή που έγινε σε συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισε επίσης το βραβείο Best Original Score για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πριν από λίγες ώρες, ενθουσιασμένη η Ιφιγένεια Τζόλα ανέβασε την εν λόγω ευχάριστη είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας story και γράφοντας: «Το πρώτο μου βραβείο! Thank you Rome».

Ιφιγένεια Τζόλα Βραβείο

Δείτε επίσης: Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχομαι κοντά με τον...» - Αποκλειστικό spoil για την συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

Τι είχε αποκαλύψει η Ιφιγένεια Τζόλα στο YOU για τις προτάσεις γάμου και τον εμμονικό θαυμαστή

Στο παρελθόν, η νεαρή ηθοποιός είχε μιλήσει στο YOU και μεταξύ άλλων έλεγε ότι της έστελναν προτάσεις γάμου, με χιουμοριστική διάθεση, καθώς και ότι είχε πληγωθεί από έρωτα. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά: «Ναι έχω πληγωθεί από έρωτα, αλλά δεν τον ξεπερνάω κλεισμένη στο σπίτι σε καμία περίπτωση, δεν αλλάζω την καθημερινότητά μου. Αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιες στιγμές, επειδή είμαι και λίγο ρομαντική, ότι δεν έτυχε αυτό το πρόσωπο να είναι ο δικός μου πρίγκιπας στο δικό μου παραμύθι».

Παράλληλα η Ιφιγένεια Τζόλα είχε αποκαλύψει για τον εμμονικό θαυμαστή που την ακολουθούσε: «Είχε εντοπίσει κάποια συγκεκριμένα μέρη όπου βρισκόμουνα πιο συχνά και με περίμενε. Του μίλησα στα ίσα και με ψυχραιμία και κατάφερα να τον απομακρύνω όταν του είπα ότι δεν έχω διάθεση για κάτι παραπάνω».