Ματίνα Νικολάου: «Μου λείπει η Βάνια, βλέπουμε βιντεάκια και λέμε, τι έχουμε κάνει;»

«Υπήρχε κούραση, γιατί ήταν πολλά τα χρόνια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 23/2, Ματίνα Νικολάου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Νίκο Μουτσινά αλλά και την ρόλο της ως Βάνια στο Καλό Μεσημεράκι. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας αυτός της λείπει (δείτε εδώ ποια ήταν η πρόταση που απέρριψε).

Όσα είπε η Ματίνα Νικολάου για την "Βάνια"

«Μου λείπει η Βάνια! Την κάνω βέβαια κάποιες στιγμές στο σπίτι, δεν βάζω περούκες, αλλά μου βγαίνουν κάποια πράγματα. Υπήρχε κούραση, γιατί ήταν πολλά τα χρόνια και πολύ μεγάλη η σεζόν. Αλλά τώρα που κάθισα και ηρέμησα και έμεινα λίγο στο σπίτι μου κι έκανα κι άλλα πράγματα, μπορώ να πω ότι μου λείπει. Θα ήθελα να μπω πάλι σε αυτή την τρέλα. Φαντάζομαι πως και στον Νίκο θα λείπει. Θυμόμαστε παλιές ωραίες στιγμές, βλέπουμε βιντεάκια και λέμε, τι έχουμε κάνει;

«Στην ταινία που ετοιμάζει ο Νίκος θα κάνω την ξαδέρφη που έρχεται από την Αμερική. Θα είμαι λίγο αλλαγμένη πάλι. Στον Νίκο αρέσει να με αλλάζει, δεν θέλει να βγάζει προς τα έξω την ομορφιά μου. Είναι πολύ ωραίο το σενάριο, θα είναι μια σπαρταριστή κωμωδία. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα. Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Νίκο» αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου.

H ανάρτηση που έκανε στο Instagram για το Καλό Μεσημεράκι

«Κοίτα, εγώ δεν είμαι πολύ...Ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά μου Νικόλα αυτή η συνεργασία, μου έμαθες πάρα πολλά, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Με αγάπησαν πάρα πολύ όλοι και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ' αγαπώ πολύ! Και εγώ αυτή την περούκα θα την κρατήσω να υπάρχει», είπε η Ματίνα Νικολάου μεταξύ άλλων στην τελευταία εκπομπή.

Λίγο μετά το μεγάλο φινάλε της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ, η Ματίνα Νικολάου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λιγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! @nikosmoutsinas μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπω!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.