Έμιλυ Κολιανδρή: «O Χρήστος πληγώθηκε πολύ μετά το σποτ την περίοδο του κορονοϊού αν και δεν θέλει να το παραδεχτεί»

«Του λέω να προσέχει τι θα πει στις συνεντεύξεις του»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Έμιλυ Κολιανδρή το απόγευμα της Πέμπτης. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ηλέκτρα» στην ΕΡΤ μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον Χρήστο Λούλη, και την μαζική επίθεση που δέχτηκε εκείνος μέσω διαδικτύου, μετά τη συμμετοχή του σε σποτ για τον κορονοϊό.

«Του λέω να προσέχει τι θα πει στις συνεντεύξεις του. Έχει την άποψή του, που είναι πολύ ισχυρή και πάντα εμπεριστατωμένη κατά τη γνώμη μου. Όταν όμως τα σχόλια κάποιου έχουν γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λες: “Ας είμαι λίγο πιο προσεκτικός, δεν χρειάζεται να δημιουργείται συνέχεια ένας θόρυβος χωρίς λόγο”», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο σποτ της Πολιτικής Προστασίας, που είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε σεξιστικό. «Τότε με τον κορονοϊό και τα σποτάκια πληγώθηκε πάρα πολύ, αν και δεν θέλει να το παραδεχτεί. Ήταν μία περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη. Πλέον μπορεί ο καθένας να σου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να σε βρίσει κι αυτό είναι επίσης πολύ σκληρό, να δεχτείς μία τόσο μαζική επίθεση. Είμαι τελείως αντίθετη σε όλο αυτό», είπε για τον σύζυγό της, η Έμιλυ Κολιανδρή

Δείτε επίσης: Έμιλυ Κολιανδρή: «Γνώρισα τον Χρήστο Λούλη στα 22 μου, δεν κατάλαβα πώς πέρασε μία ζωή»

Η πρωταγωνίστρια συμπλήρωσε ότι εκείνη είναι γενικά πιο προσεκτική στις δηλώσεις της: «Εγώ δεν το έχω υποστεί, φαντάσου ότι είχα πει σε μία συνέντευξη ότι πιο πολύ με τρομάζει που μεγαλώνω έναν γιο, παρά το γεγονός ότι μεγαλώνω μία κόρη στην κοινωνία. Πιστεύω ότι, αν κάνω καλή δουλειά με τον γιο, δεν θα ταλαιπωρούνται και οι κόρες. Μου έστελναν πάρα πολλοί μηνύματα και μου έγραφαν “Σαν δεν ντρέπεστε”. Δεν κατάλαβα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό».

Έμιλυ Κολιανδρή: «Οι συνεντεύξεις του Χρήστου είναι πάντα ενδιαφέρουσες

Η πρωταγωνίστρια κατέληξε τον συλλογισμό της, λέγοντας: «Πολλές φορές που μπαίνω στο Facebook και μου μπει η νοσηρή περιέργεια να δω τα σχόλια, ο τρόπος που μιλάνε οι γυναίκες για γυναίκες ή άνθρωποι γενικότερα για τους άλλους, σε κάνει να απορείς ποιοι είναι και πού ζουν. Με σοκάρει, με θυμώνει. Μάλλον είναι ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσουν οι άνθρωποι που εκτίθενται.

Μάλλον θα πρέπει να είσαι λίγο πιο αδιάφορος, να λες πιο μαλακά πράγματα, αλλά να είναι πιο βαρετές και οι συνεντεύξεις σου. Δηλαδή πάντα θεωρώ ότι οι συνεντεύξεις του Χρήστου είναι ενδιαφέρουσες, γιατί είναι ευφυής, είναι παρατηρητικός, διαβάζει πολύ για την επικαιρότητα, έχει χιούμορ. Επειδή πάντα θα πάει κόντρα στο ρεύμα, μπορεί να φέρει αυτήν την αντίδραση. Έχει ζητήσει συγγνώμη για πράγματα που έχει πει».