Αντώνης Καλογρίδης για την αδερφή του Νατάσα - «Η μάνα μου λέει: "Γιατί να έχω κάνει αυτά τα παιδιά;"»

«Δεν ξέρω αν είναι το γονίδιο...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο σκηνοθέτης Αντώνης Καλογρίδης το απόγευμα της Δευτέρας 19/2. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει μέσα στα χρόνια με την αδερφή του, Νατάσα Καλογρίδη, αποκαλύπτοντας ότι έχουν ζήσει πολλά μαζί, ενώ κάνοντας χιούμορ συμπλήρωσε ότι έχουν... ταλαιπωρήσει αρκετά τη μητέρα τους.

«Είναι δυνατή η σχέση μας, αδέρφια είμαστε. Έχουμε ζήσει και πολλά, έχουμε ζήσει και μικροί μαζί, έχουμε μεγαλώσει, έχουμε κάνει και παραστάσεις. Είναι άλλο το δέσιμο πια», είπε αρχικά ο Αντώνης Καλογρίδης.

Η αναφορά του Αντώνη Καλογρίδη στην περσόνα της Νατάσας

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά για τις στιγμές που ξεχωρίζει με εκείνη: «Αυτά που έχουμε περάσει μαζί στο θέατρο, το γέλιο της Νατάσας, στιγμές που πέφτουμε κάτω και δεν μπορούμε να σηκωθούμε από το νευρικό γέλιο, ευαισθησίες, έχει πολλά πράγματα. Η περσόνα της, το ντύσιμό της, που ξαφνικά εμφανίζεται και λέμε “Ουάου”. Όλους μας ξαφνιάζει. Ξαφνικά σκάει με μπουρνούζι και γόβα. Το ξέρει, το ‘χει».

Δείτε επίσης: Με μαύρη βελούδινη ρόμπα και γούνινες παντόφλες - Τι φόρεσε η Νατάσα Καλογρίδη για να πάει στο περίπτερο

Όταν ρωτήθηκε αν οι ομοιότητες στην περσόνα είναι θέμα... γονιδίου, ο Αντώνης Καλογρίδης απάντησε γελώντας: «Δεν ξέρω αν είναι το γονίδιο, ρώτα τη μάνα μου. Η μάνα μου λέει γιατί να έχω αυτά τα παιδιά, δεν μπορούσα να έχω κάτι πιο ήρεμο, κάτι να μπορώ να συνεννοηθώ;».

Η αναφορά της Νατάσας Καλογρίδη στη μητέρα τους

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα, και η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε και στη μητέρα της, τονίζοντας πόσο αυστηρή και αφοσιωμένη είναι στα παιδιά της, ενώ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Στην προχθεσινή μας παράσταση είπε μια κυρία ότι πρώτα θέλω να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και μετά θα πάρουν σειρά τα παιδιά και η καριέρα μου. Άμα θέλεις να κάνεις μόνο καριέρα, μη γίνεις μάνα».