Σύντροφος Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Η ψυχολογία της είναι...» - Λιγομίλητος στις κάμερες έξω από το νοσοκομείο μετά το επισκεπτήριο

Τι δήλωσε ο συνεργάτης στα χέρια του οποίου λιποθύμησε η ίδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σύντροφος Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Η ψυχολογία της είναι...» - Λιγομίλητος στις κάμερες έξω από το νοσοκομείο μετά το επισκεπτήριο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει στο νοσοκομείο μετά την λιποθυμία στο σπίτι της (δείτε εδώ το βίντεο που διέρρευσε λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει) και σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα και το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, η ίδια θα πάρει εξιτήριο ή αύριο ή μεθαύριο, κι αυτό γιατί, παρόλο που δεν έχει εντοπιστεί κάτι σοβαρό όσον αφορά στην υγεία της, οι γιατροί θέλουν να επαναλάβουν τις εξετάσεις ώστε να είναι σίγουροι πριν την αφήσουν να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος, την επισκέπτεται καθημερινά και το βράδυ της Κυριακής 18/2 η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε έξω από την κλινική, με την δημοσιογράφο να του αποσπά κάποιες δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της καλής του.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την κατάσταση της υγείας της

«Η Ζωζώ είναι καλά. Είμαι κάθε μέρα στο πλευρό της. Η ψυχολογία της είναι καλά κι ανεβασμένη. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο οπωσδήποτε, είναι θέμα γιατρών. Είναι δυνατή και σαν χαρακτήρας και σαν οργανισμός. Την πήραν τηλέφωνο οι φίλοι και οι γνωστοί της», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Τεράστιο βεστιάριο, διαμέρισμα ''φιλέτο'' στην Ακρόπολη & εξοχικό στη θάλασσα - Αυτοί θα είναι οι κληρονόμοι της μυθικής περιουσίας της

Δηλώσεις έκανε και ο συνεργάτης της, Χάρης, στα χέρια του οποίου λιποθύμησε η καλλιτέχνιδα. «Η Ζωζώ είναι αισιόδοξη. Η διάθεσή της σε σχέση με το Σαββατοκύριακο άλλαξε. Μέρα με τη μέρα ανακάμπτει και κερδίζει τον χρόνο. Τρέφεται και καλύτερα. Δεν έχει χάσει την ενέργειά της. Χθες, όλο το απόγευμα ήθελε να βλέπει εκπομπές και τα βίντεό της. Μου ζήτησε τι ρούχα να της πάω και πού θα πάμε μόλις βγει», σημείωσε.

Οι δηλώσεις της κουμπάρας της

«Θα σας πω ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί είμαι καθοδόν να πάω κοντά της. Είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση δε σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για στην εντατική για λίγες ώρες και ο λόγος, ο οποίος κρατείται.

Κουράστηκε γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία, κουράστηκε, ήταν όπως είδατε και στο τελευταίο της γύρισμα υπέρλαμπρη. Όλο αυτό το οφείλει εκτός από τον εαυτό της και στα δύο παιδιά της, όπως λέω εγώ, τον Χάρη και την Σταυρίνα. Είναι συνέχεια κατά πάνω της.

Έχει μάθει να τρώει το πρωί λίγο φρυγανιά και το βράδυ που θα βγει έξω θα φάει λίγο κοτοπουλάκι με το ρυζάκι και αυτό είναι όλο. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση, η αφυδάτωση, η οποία βέβαια εάν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις με τα τηλέφωνα και να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να είχε άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία. Δε μου επιτρέπεται να πω κάτι άλλο», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αμαρυλλίς, εξηγώντας ποιες είναι οι κακές συνήθειες που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.