Βασιλική Τρουφάκου για τις αρνητικές κριτικές του Famagusta: «Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος...»

« Αυτή είναι και η υποκειμενικότητα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βασιλική Τρουφάκου για τις αρνητικές κριτικές του Famagusta: «Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 18/2, η Βασιλική Τρουφάκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη σειρά Famagusta στην οποία συμμετέχει και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί αλλά και για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όλα όσα είπε η Βασιλική Τρουφάκου

«Δεν απαντάω στις κριτικές ας λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος, έτσι κι αλλιώς. Κάποιες φορές είναι δίκαιες οι κακές κριτικές και είναι η άποψη του καθενός. Δηλαδή τα κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια. Κάναμε όλη μια δουλειά, βγήκε ένα τελικά προϊόν και εσύ το βλέπεις και λες «μηδέν» ενώ ο άλλος το βλέπει και λέει "αριστούργημα»". Αυτή είναι και η υποκειμενικότητα» ανέφερε σχετικά με την σειρά.

Δείτε επίσης: Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι...» - Η απάντηση της για τα οικογενειακά τραπέζια

«Αν επισήμως δεν τοποθετηθείς για την προσωπική σου ζωή, δεν ασχολείται και κάποιος μαζί σου. Σε μια πρεμιέρα θα πας με την σχέση σου αλλά θα πιαστούμε χέρι – χέρι σε λίγο, σε δέκα μέτρα, όχι στο διάστημα που θα φτάσεις να περάσεις από τους φωτογράφους. Εγώ αυτό θέλω, το κάνω, με εξυπηρετεί, με βολεύει, λειτουργεί και το συνεχίζω» πρόσθεσε.

«Είμαστε υπέρ στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών! Είμαι υπέρ! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα προχωρήσει, για όνομα του Θεού» είπε μεταξύ άλλων η Βασιλική Τρουφάκου.

Η αποκάλυψη της για την προσωπική της ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στη ψυχαγωγική εκπομπή, "Night Out", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στον παρουσιαστή, Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Νέα Υόρκη. Από τα ταξίδια μου ανεβάζω φωτογραφίες, αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα έξαλλη ζωή, no stringw attached. Δεν μου προκύπτει πηγαία, να βγάλω τη ζωή μου στα social media. Οι followers μπορούν να φέρουν μια δουλειά. Δεν τη φέρνουν, όμως μόνο αυτοί, φέρνει ο καλός, ο σωστός, ο κατάλληλος χαρακτήρας, να είσαι λίγο κουφός, να μην ακούς την απόρριψη, η επιμονή, το ταλέντο κάπως μετά έρχεται και αυτό, κάπου μετά όμως», ανέφερε αρχικά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με φλερτάρουν, όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν, αλλά μπορώ να πω, ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι. Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ, τα έχω στο μυαλό μου! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω, ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή.