Απίστευτος Θάνος Κιούσης: «Παίρνω φόρα, πηδάω την μάντρα της Ακρόπολης και...»

Κανείς δεν νίκησε το κάλεσμα της φύσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Απίστευτος Θάνος Κιούσης: «Παίρνω φόρα, πηδάω την μάντρα της Ακρόπολης και...»

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το παιχνίδι 5x5 που παρουσιάζει, για τους καθοριστικούς σταθμούς της ζωής του και τη σχέση του με το άλλο του μισό, την Ιωάννα Γραμματικού και τον χαρακτήρα «Τόνι Σφήνο».

«Περνάω υπέροχα στο 5x5, το λέω έτσι στεγνά, αλλά αυτό νιώθω. Είναι πολύ όμορφα στο πλατό μας, στο παιχνίδι μας, το ζω. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, που επίσης πέρασε casting, το δήλωσε on camera και όταν με συνάντησε σε εστιατόριο, το εξέφρασε κατ' ιδίαν, μου είπε “Είσαι πολύ καλός, χαίρομαι”», είπε αρχικά ο Θάνος Κιούσης.

Στη συνέχεια μίλησε για τους τρεις σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή του. «Ο πρώτος σταθμός της ζωής μου ήταν τότε που συνειδητοποίησα πού πορεύομαι επαγγελματικά. Οι σπουδές μου ήταν σε λάθος δρόμο, πήγαινα χωρίς να ξέρω πού πάω. Όταν βρέθηκα στο Λονδίνο, που είδα παραστάσεις δρόμου, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να κάνω αυτό. Η δεύτερη στιγμή ήταν όταν χτύπησα την πόρτα σχολής μπαλέτου, σε ηλικία 28 χρονών και είπα ότι θέλω να μάθω. Ακόμα θυμάμαι την έκπληξη της δασκάλας. Μόλις τέντωσα τα πόδια, είπε “αμάν”! Η τρίτη στιγμή ήταν όταν η Ιωάννα, η σύζυγός μου, μου δίνει το χέρι της, που τη συνοδεύει ο θείος της στην εκκλησία, κι εκείνη την ώρα φεύγει ένα δάκρυ», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: «Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα μου ήρθε να ντυθώ...» - Ο Θάνος Κιούσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

Το πιο αστείο περιστατικό που θυμήθηκε ο Θάνος Κιούσης

Στη συνέχεια θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από τις παραστάσεις στον δρόμο που έκανε: «Παλιά ντυνόμουν Σκωτσέζος και Κρητικός μαζί, έλα όμως που από μέσα φορούσα μια σωβρακοφανέλα... Έλα όμως που λίγο πριν ξεκινήσω, δεν ξέρω τι έχω φάει, με πιάνει η κοιλιά μου και είμαι στον δρόμο. Παίρνω φόρα, πηδάω την μάντρα της Ακρόπολης, βρίσκω έναν θάμνο και... γίνεται ό,τι γίνεται. Το 'σωσα, αλλά το θυμάμαι ακόμα, δεν ήξερα τι να κάνω».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη σχέση με τα παιδιά του, λέγοντας: «Τα παιδιά μου με ρώτησαν στον δρόμο γιατί μου μοιάζει αυτός ο Τόνις Σφήνος, γιατί έβλεπαν τις αφίσες. Τους είπα “Μην ασχολείστε με αυτόν, δεν έχουμε καμία σχέση”! Τρελαίνομαι να πηγαίνω στο σχολικό και να παίρνω τα παιδιά ντυμένος κάτι. Έχω πάει ντυμένος Ινδός, καουμπόης ή βάτραχος. Όλα τα παιδάκια κάθε φορά περιμένουν το σόου!».