Χείμαρρος ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο, όχι με την Άντζελα Δημητρίου! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Αρναούτογλου»

«Όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν έχουν κάτι να δώσουν»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο, όχι με την Άντζελα Δημητρίου! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Αρναούτογλου»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου. Σε αυτή σχολίασε διάφορα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως είναι η Άντζελα Δημητρίου, αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγους μήνες, είχε δημιουργηθεί μία κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε στα κανάλια κακόψυχο τον πρώτο (δείτε εδώ το βίντεο), με αποτέλεσμα εκείνος να ξεσπάσει ξανά και ξανά για τον οικοδεσπότη του The 2night Show (δείτε εδώ τι ακολούθησε).

Το νέο ξέσπασμα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μια χαρά. Ο καθένας που έχει λίγο μυαλό, θα μπορούσε να βγει και να πει "ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτό που μας είπατε". Αντί να του πουν μπράβο, βγήκε ο καθένας να πει το μακρύ του και το κοντό του και έκαναν και του έξυπνους. Ο τρόπος αυτός είναι, αν σου αρέσει! Αν δεν σου αρέσει μη πας να του πάρεις συνέντευξη», είπε αρχικά για τον καλλιτέχνη και τον σάλο που δημιουργήθηκε με την συμπεριφορά του απέναντι στους δημοσιογράφους.

«Ο Πάνος Βλάχος είναι καλός, αλλά ο Τσαφούλιας ήταν πρωταγωνιστής. Ο Τσαφούλιας θα μπορούσε να πει "μη μου λερώσετε την πρεμιέρα". Άμα καλείς στο σπίτι σου τους ανθρώπους, θα σε λερώσουν, εσύ τους έχεις καλέσει, δεν σε περίμεναν έξω από το σπίτι σου», ανέφερε έπειτα για το σκηνικό που ο ηθοποιός ζήτησε από του δημοσιογράφους να μη λερώσουν τη στιγμή του.

«Δεν θα ασχοληθώ με την Άντζελα Δημητρίου, θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο. Γιατί να σχολιάσω κάτι που θεωρώ εκ των πραγμάτων κακό; Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου είναι κατ’ εξοχήν ονόματα του κακού.

Αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη μόδα του "νεοσκυλάδικου" που χάλασε τη νύχτα τα τελευταία 30 χρόνια και το ελληνικό τραγούδι. Δεν είχαν ταλέντο. Αν δεν έχεις μύθο, αναγκάζεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν με παραμύθι και όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν έχουν κάτι να δώσουν», δήλωσε στη συνέχεια.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν με ενδιαφέρει, καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο συγκεκριμένος και όχι επειδή είπε όλα αυτά για μένα. Το ότι είπε τα χειρότερα για μένα είναι μετάλλιο. Αν έλεγε καλά λόγια για μένα, θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω», ανέφερε σε άλλο σημείο.