Μπάγια Αντωνοπούλου - Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της βόμβας στα γραφεία της: «Η Αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία»

Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής επιστροφής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου - Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της βόμβας στα γραφεία της: «Η Αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα για τα επαγγελματικά της σχέδια και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, αποκάλυψε ότι υπήρχαν εξελίξεις στην υπόθεση της βόμβας που είχαν βάλει κοντά στο μαγαζί του συντρόφου της πριν τις γιορτές, και κατέληξε με σοβαρές ζημιές και στα γραφεία του site της, ενώ δεν σχολίασε τον πρώην συνεργάτη της στο «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει. Ό,τι φέρει η ζωή. Τη δουλειά μου την αγαπώ και ποτέ δεν θέλω να την αφήσω. Ευκαιρίες δίνονται στους ανθρώπους που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω αρκετά ούτως ή άλλως, εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται συνήθως από τους ανθρώπους, οι οποίοι αποφασίζουν για εμάς» είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Δείτε επίσης: Ισχυρή έκρηξη στο γραφείο της Μπάγιας Αντωνοπούλου: «Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα» - Βίντεο ντοκουμέντο

Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς η βόμβα που έσκασε στην Φίλωνος, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα του συντρόφου μου και τα γραφεία του site μου, μάς δημιούργησε μία πολύ μεγάλη καταστροφή. Όμως το ξαναφτιάχνουμε και σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι. Δεν ήταν εύκολο, ήταν λίγο πριν τις γιορτές, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε την ψυχική δύναμη και με πολλή δουλειά θα επιστρέψουμε δριμύτεροι. Η αστυνομία κάνει το καλύτερο που μπορεί φυσικά, γίνεται ακόμα έρευνα, έχουν συλλέξει κάποια στοιχεία και εμείς δεν ξέρουμε πολλά. Αναμένουμε».

Η αναφορά της Μπάγιας Αντωνοπούλου στον πρώην συνεργάτη της

Κλείνοντας δήλωσε ότι δεν βλέπει την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου. Να θυμίσουμε ότι μέχρι από πέντε χρόνια ήταν συνεργάτιδα του «Καλημέρα Ελλάδα». «Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ξυπνάω πολύ πρωί. Έχει γίνει μία “τούμπα” στο πρόγραμμά μου και νομίζω ότι μου άξιζε μετά από μία δεκαετία στην οποία μοίραζα γάλα», είπε με χιούμορ.