Γιώργος Λιάγκας: «Είσαι εδώ; Δουλεύεις σε άλλη εκπομπή, καρδιά μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ!» - Ξέσπασε σε συνεργάτιδά του στον αέρα του Πρωινού

Χαμός στο πλατό του ΑΝΤ1!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Είσαι εδώ; Δουλεύεις σε άλλη εκπομπή, καρδιά μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ!» - Ξέσπασε σε συνεργάτιδά του στον αέρα του Πρωινού

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Δευτέρα 12/2, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποια σχόλια σχετικά με τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τον Αχιλλέα Μπέο και τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στους κατοίκους του Βόλου πως "έχει χεσμ@νο" τον Δήμαρχο και ο ιδρυτής της Ελληνικής Λύσης, σχολίασε:

«Νέα ήθη στην πολιτική εξ Αμερικής ; Έχει χ@@μενο εάν δήμαρχο ;Μπορείς να πεις μου είναι αδιάφορος ή απεχθής αλλά χ@@μενο; Όταν η τουαλέτα σου και το κρεβάτι σου, γίνονται πολιτική τότε κάτι..."βρωμάει", όπως είπε και ο πρόεδρος #βελοπουλος».

Ο τσακωμός του Γιώργου Λιάγκα με συνεργάτιδά του στον αέρα του Πρωινού

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, παρομοίασε αρχικά το σχόλιο Κυριάκου Βελόπουλου με το σχόλιο που είχε κάνει ο Αχιλλέας Μπέος για τον πρόεδρο του κόμματος της αριστεράς κατά την επανεκλογή του (δείτε εδώ τι είχε πει), αλλά στη συνέχεια καταδίκασε σχόλιο που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Δήμαρχο Βόλου. Η συνεργάτιδά του τότε, Άρια Καλύβα, θέλησε να εκφράσει την διαφωνία της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν να τσακώνονται.

«Ο Κασσελάκης, μιλώντας χυδαία - που το καταδικάζω...», έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας και τότε η Άρια Καλύβα τον διέκοψε ρωτώντας τον: «Σου αρέσει αυτός ο λόγος;».

«Άριά μου, είσαι εδώ; Καλώς ήρθες! Δουλεύεις σε άλλη εκπομπή, καρδιά μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν μπορείς να το κάνεις επανειλημμένα αυτό, Άρια. Όταν λέω ξεκάθαρα ότι διαφωνώ, εννοώ ότι διαφωνώ και με ρωτάς τρίτη φορά», της απάντησε εκείνος.

«Προηγουμένως είπες ότι του απάντησε, όπως θα έπρεπε να του απαντήσει. Όχι, κάτσε γιατί εγώ είμαι εδώ στην εκπομπή κι ακούω τι λες. Δεν έχω πρόωρο αλτσχάιμερ», ξέσπασε εκείνη.

Δείτε επίσης: Ξεσπά ξανά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Κυριάκου Βελόπουλου: «Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία...»