Λάμπης Λιβιεράτος: «Απομακρύνθηκα απ' τα παιδιά μου, δεν ήθελα να με δουν» - Συγκλονίζει για την σκοτεινή διετία που βίωσε

«Έκανα τρολ τον ίδιο μου τον εαυτό, απλά ήταν πολύ βαρύ κάποιες στιγμές»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λάμπης Λιβιεράτος: «Απομακρύνθηκα απ' τα παιδιά μου, δεν ήθελα να με δουν» - Συγκλονίζει για την σκοτεινή διετία που βίωσε

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και αναφέρθηκε σε μία δύσκολη διετία που πέρασε, στην οποία απομακρύνθηκε απ' όλους, ακόμα και από τα παιδιά του, την Νεφέλη και την Δανάη.

«Σκορπίστηκε κάποια στιγμή η ζωή μου. Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει ίσως και πιο δύσκολα από μένα. Σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή, να το πω έτσι, περίοδο της ζωής μου που κράτησε μόνο δυο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Για να συμπληρώσει ότι βγήκε πιο δυνατός μέσα από αυτό, κάτι που φαίνεται στις σημερινές εμφανίσεις του: «Γι’ αυτό και σήμερα είναι λίγο στα όρια της συγκίνησης για μένα το γεγονός ότι βλέπω τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μου ξανά εκεί που τραγουδάω και να γεμίζει το μαγαζί που εμφανίζομαι. Νιώθω σαν να ξεκίνησα λίγο από την αρχή, έχοντας όμως μια σημαντική προίκα μουσική».

Δείτε επίσης: Ερωτοχτυπημένος ο Λάμπης Λιβιεράτος - Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που είναι στο πλευρό του

Η εξομολόγηση του Λάμπη Λιβιεράτου για την σκοτεινή διετία που πέρασε

Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σε αυτή τη σκοτεινή διετία, ποτέ δεν μιζέριασα. Πέρασα ό,τι πέρασα, και όσο το πέρναγα αυτό δεν έχανα το χιούμορ μου. Έκανα τρολ τον ίδιο μου τον εαυτό με αυτό που περνάω. Απλά ήταν πολύ βαρύ κάποιες στιγμές για μένα. Όταν ένιωθα ότι δεν μπορώ να δώσω αυτή τη διάθεση στους γύρω μου, έμενα πιο μόνος μου για να μην φορτίζω τους άλλους με αυτό».

Σε εκείνο το σημείο ο Λάμπης Λιβιεράτος παραδέχτηκε ότι έμεινε μακριά απ' όλους μέχρι να νιώσει καλύτερα: «Γι' αυτό και τότε είχα απομακρυνθεί και απ' τα παιδιά μου εκείνο το διάστημα. Με είχαν τηλεφωνικά, δεν έχανα την επαφή μαζί τους, απλά δεν ήθελα να δουν τον μπαμπά τους εκείνη την περίοδο που δεν ήταν τόσο καλά. Με είχαν μάθει αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια και ήθελα να με ξανασυναντήσουν έτσι. Όπως κι έγινε τελικά».